-
Gwint Z e38 do e39
Witam przeszukałem po szybko forum lecz nie wiedziałem żadnego konkretnego tematu, pod który mógł bym się podpiąć. Byłem też na innych forach (pseudo fanów marki BMW) Lecz to chyba jedyne konkretne forum na którym można polegać ;) Otóż. W mojej buni e38 730i Posiadam gwintowane zawieszenie firmy Blisten. I chciałbym je przełożyć do innego autka jakim jest e39 99r. Pytanko czy nie będzie z tym żadnego problemu, i czy w ogóle podejdą? Inne fora nie mogły się jasno określić czy oba te samochody mają takie same zawieszenia. :) Z góry dziękuje :)
-
Probowalem wlozyc gwint z e39 do e38 i nie bylo takiej opcji,takze mysle ze w druga strone tezn ie podejdzie.A tak odbiegajac od tematu masz foty na tym gwincie?
-
-
No gdzieś jakieś fotki mam, to mogę wystawić jak chcesz zobaczyć. Prawdopodobnie będę je sprzedawał skoro nie idzie przełożyć do 5er :/ Dzięki chłopaki:)
-
wrzuc foty tutaj albo na pw i jak masz podaj model.
-
1 załącznik(ów)
No fotkę mam tylko taką. I nie jest to fota na max obniżeniu, gdyż jak widać drogi na wsi nie sprzyjają glebie ;)
-
Z co to za model jest dokładnie? B16 może? Gwint Bilsteina to już bardzo wysoka półka myślę że bez większego problemu to sprzedasz.
-
Teraz to już nie pamiętam, ale około 15ego będę w pl to upewnię się na 100% co do typu. I prawdopodobnie wystawie na aukcję. Wiem że fotka tego nie oddaje ale po przyjeździe w wrzucę więcej fotek:)
-
Czekamy :D sam jestem zainteresowany kupnem gwintu i pomału rozglądam się by coś kupić :)