-
telefon
witam mam taki problem. zapomnialem doladowac karte w tel przez rok ;) no i stracila waznosc a teraz kupilem nowa pre paid'owa simplusa i okazalo sie ze nie dziala bo teraz sa inne chipy czy ktos moze wie gdzie mozna kupic karty starego typu ? albo moze jakis inny pomysl zeby ta karta zadzialala
-
A do tej pory gdzie miales włożona karte pod suchawke czy do czytnika???? pod słuchawką z tego co wiem nie wszystkie karty chce czytac natomiast w bagazniku czytnik czyta wszystko. spróbuj!!!!! :D
-
Kolego ja mam z 90roku auto i kupiłem heye i bez problemu chodzi. Tylko jak kolega wcześniej napisał wsadziłem ją do bagażnika
-
a czy orange ma taka oferte jak era że mozna zrobić duplikat karty i żeby obydwie działały? Tak żeby i w komórce i w aucie były te same numery.
-
U mnie rocznik 99 chodzi na starterze Orange za 5 zł bez problemów. Karta Duża włożona pod słuchawkę.
-
Niestety tylko ERA świadczy usługi na europejskim poziomie :D natomiast PLUS i ORANGE to jeszcze DZIEDOSTWO czyli WIEŚ Tańczy i Spiewa :razz: i póki co w orange narazie nie przewiduja takiej usługi bo cos system nie jest na to przygotowany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :razz:
-
No tak myślałem. Przyjdzie zmienić operatora.
-
Ja bylem w erze i przeszedłem do orange a teraz czekam na skonczenie umowy i spowrotem wracam żeby nie kombinowac z kartami!!!!!!! :D
-
ja mam orange (idea, centertel) od 17 lat i jak do tej pory jestem bardzo zadowolony
miałem i plusa i ere w innych telefonach i zawsze to orange mi najbardziej odpowiadała i nadal ma największy zasięg :)
wracając do kart w samochodach
wiem że drogie panie z tego forum mnie zabiją ale najbardziej się opłaca kupić kartę mobilkinga do naszych samochodów
najdłuższy okres ważności kasy na naszym koncie, najdłużej działający numer itp.
wiadomo że telefonu w aucie używa się sporadycznie
ja np. nie chciałbym mieć tego samego numeru w aucie i w telefonie z prostego powodu – wybiją mi szybę w aucie, buchną telefon i będą tylko kłopoty z kartami (nikomu tego nie życzę… )
aha co do tej karty to najlepiej pogadać z magikami z jakiś serwisów gsm - powinni pomóc
pozdr.
-
Tak Tak magicy kiedyś mogli pomóc jak były stare karty ale dzis są nowe dobrze zabezpieczone i nie są wstanie nic zrobić!!! :razz: a jeśli chodzi o zasięg Orange i Ery to sprawa na prawde dyskusyjna :hah: