-
mały problem e65 745i
Witam,od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem e65 745i.wszystko z autkiem ok prócz tego że po zmianie akumulatora przy wyciągnięciu kluczyka kierownicą automatycznie się nie chowa tak jak i przy wsadzeniu kluczyka nie wysuwa się,nie wiem czy to jest kwestia jakichś ustawień czy coś jest nie tak bo dopiero poznaje ten samochód,dodam że elektryczna regulacja w/w kiery działa bez problemu,z góry dzięki za podpowiedzi.
-
Opcja komfort kierownicy jest ustawiana w pliku sterownika.
Mozna ja aktywowac lub zdeaktywowac.
Dziwne tylko ze zmiana nastala u ciebie po wymianie aku co nie powinno sie wydarzyc.
Tak przy okazji spytam czy zarejestrowales nowy aku w powermodul´e ?
-
niestety nie zarejstrowalem aku w power module tak jak i nie wiem dlaczego ta kierownica nie reaguje przy wsadzaniu kluczyka,i jak to aktywować i zarejstrowac ten aku??inpa sobie z tym poradzi??
-
-
temat można zamknąć,poradziłem sobie ze wszystkim za pomocą inpy,dzięki i pozdrawiam
-
Witam.
A jeżeli wymienię aku na taki sam amperaż to też coś trzeba rejestrować czy w tym wypadku jest to zbędne?
-
Przy kazdej zmianie aku trzeba go zarejestrowac, nawet przy takich samych wartosciach.
-
czy w e38 też trzeba rejestrować aku ? A jeśli tak, to jak to się robi ?
-
Z tego co wiem, w E38 nie ma modułu zasilania, więc nie trzeba, nawet w 750i.
-
a stary dotychczasowy akumulator tez trzeba rejstrowac w przypadku kiedy sie go odlaczylo calkowicie na jedna dobe? chodzi mi o e65