-
Oświetlenie nawiewów
Witam
Czy w E65 FL są podświetlone te liczby znaczki na suwakach od kratek nawiewów oraz cyfry 0 i 1 ? I tak samo z tyłu suwaki i czerwone oraz niebieskie kwadraty? Bo u mnie się nie świeci, tylko nie wiem czy było tak od początku czy od niedawna.. bo zauważyłem niedawno.
-
... no właśnie, też jestem ciekaw ... u mnie przed liftem nie są podświetlane (w oryginale, bo wyciągałem kratki i nie było żadnych żarówek czy przewodów) ...
-
Mógłby się wypowiedzieć ktoś kto ma po FL jak u niego jest? i przed FL też..
-
witam
u mnie takze sie nie swieci
-
dzięki. na tyle też? u mnie na tyle tylko obwódki zapalniczek i guziki na podłokietniku + otwieranie szyb. byłem prawie pewny że świecą się te kwadraty czerwone i niebieskie oraz przy suwakach na środku i przy drzwiach..
-
Mam przed FL i nic się nie świeci. Nie każda e65 miała podświetlane listwy wew. drzwi?euro_tuned nic o tym nie pisze dlatego pytam.
-
... no szkoda, mnie też brakuje podświetlenia tych elementów. Cały czas porównuję do mojego poprzedniego auta (Audi A8). Tam jest pięknie wszystko podświetlone ...
-
Jakub chodzi ci o ten pasek diod który się ciągnie na drzwiach? Tak, jest u mnie takie coś.
Co do tego oświetlenia to ogólnie dziwnie, bo nawet w MB W203 miałem to oświetlone, czy passacie :) No trudno, nic już nie poradzimy.
-
A według mnie dobrze że pokrętła nawiewów nie są podświetlane, deska nie wygląda jak choinka :)
-
wzdłużne listwy na drzwiach "są" też podświetlane w przed FL. Tak samo jak podświetlanie tylnej kanapy dwoma pomarańczowymi diodami z góry.