-
z innej beczki...
Panowie, mam pytanko, u mamuski w samochodzie mam fabryczne radio VW, chyba blaupunkt. Wymienialem aku u niej i rozkodowalo mi sie radio... teraz kaze wpisac jakis kod, dokladnie pisze SAFE i 4 cyfry trzeba wpisac, moze ktos sie orientuje jaki to moze byc kod :(
-
Badstuff idż do wróżki to Ci powie jakie to 4 cyfry.... ;D
A poważnie, to jak mnie się zablokowało i nie miałem kodu, to podjechałem do takich typków na Wolumen, 5min i rozkodowane.Wzięli za tą operacje chyba ze 30zł... ;)
-
ja mam tak samo... czesto znajduje karty do bankomatow czy ktos moze wie jaki jest do nich pin? :what: :hah:
powiem ci szczerze ze mnie rozwaliles t :hah: ym pytaniem :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah:
-
:hah: zle mnie zrozumieliscie :) Chodzilo mi o fabryczny kod w blaupunkcie, bo wiem ze sa takowe w radiach, i dopiero mozna zmienic na swoj. Chodzi mi o to by najpierw sprobowac fabrycznym. Ale dzieki za podpowiedz z wolumenem, musze tak zrobic :)
-
wbij 1111 - może zadziała ;D
-
sprobuj 9 9 9 9 kiedys cos takiego zrobilem kumplowi w klekocie i zadzialalo :/ ale nie wiem czy to fabryczny czy po prostu po zlamaniu kodu tak sie dzieje
Powodzenia
-
Podaj mi nr.seryjny z radia to może coś się znajdzie.
-
Ja bym spróbował 1 2 3 4 :)
-
Witam,kolego nie wpisuj tam głupot masz tylko 9 możliwości i potem dopiero będzie problem.To radyjko można rozkodować bez ingerencji w elektronike tylko po numerze są odpowiednie kalkulatory które to robią.zrób jak kolega powiedział i jedz na wolumen albo napisz nr seryjny to załatwimy ten kod.
-
weź numer radia i jedz do serwisu - tam na bank ci podadzą tylko nie wiem czy będą za to chcieli jakiś grosz