-
malutki raptorek ;D
dzisiaj rano skonczylismy walke z audio..bylo ciezko ale warto bylo nieprzespac nocki dla takiego efektu ;D jak gra, bedziecie mogli sie przekonac na zlocie lub ewentualnym spocie ale powiem jedno- glosnik nie wygrzany a boli od niego brzuch ;D
polecam oczywiscie VIP audio z wrocka- chopy potrafia :D :D :D
-
pieknie napewno gra...
ale praktycznosc bagaznika ....
-
chcialem wrzucic 15" ale juz by go w ogole nie bylo... ;D praktycznosc- fakt ale warto, naprawde :D
-
-
A wózki, torby z zakupami, torba na waciki???? ;D
U mnie takie coś odpada ale gratki bo grać musi mocno ;D
-
Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
a zloty=walizki... :P
aaaaaaa torba sie zmiesci jeszcze na tyle- polowa bagariana w koncu zostala :D a reszte sie wrzuci do tylca ;D
niebawem wrzuce fotki jak to wyglada po kompletnym wykonczeniu :D mam na mysli oczywiscie oswietlenie ;D
-
ja to bym już powoli na hak odkładał :)
-
dobra powiem tak: basik malutki przez malutkiego rapka rozwali kazdego potwornie ;D dzsiiaj zagral na zastepczym wzm a trol juz mowil ze mu .... urywa :D :D :D
-
wyobrazajcie sobie poki co ;D
-
Witam, jak mozesz to wrzuc zdiecia jak to wyglada od strony podlokietnika. Na ile strojona jest skrzynia i czy nie zamula na szybkiej muzyce przy takim zastosowaniu skrzyni z dosc dlugim portem. Rozumiem ze liczyliscie skrzynie i port a nie jak wyjdzie . To takie rutynowe pytanie bo nieraz nawet najlepsze warsztaty mnie zadziwjaja swoja wyobraznia.
Pozdrawiam