-
Poszukiwania E 38
Witam Wszystkich forumowiczow BMW 7 Klub Polska. Jestem nowa osoba na Waszym forum,w niedalekiej przyszlosci zamierzam byc posiadaczem E 38,w chwili obecnej powoli rozgladam sie za wymienionym modelem,dlatego postanowilem dolaczyc do Waszej grupy.Pozdrawiam.
-
Witam, życzę owocnych poszukiwań wymarzonej E38, pozdrawiam :)
-
Siemanko,w jaki motor celujesz?
-
W I T A M
poczytaj troche forum,zapoznaj się z nami i z opisami co jak i dlaczego i pokazuj propzycje - ocenimy, doradzimy, zganimy, ale zawsze cos powiemy :)
miłego uzytkowania forum!
-
-
Dzieki Chlopy za przywiatanie mnie.Powiem szczerze ze odwiedzalem Wasze forum od kilku miesiecy ,poczytalem troche,wreszcie dzis postanowilem sie przylaczyc.
Jesli chodzi o wersje silnikowe o ktore pytal siwymetal najbardziej intresowalby mnie motor 3.5,4.0,rozwazam takze 2.8 ,4.4 benzynowe lub benzynowe z instalacja gazowa cenowo w przedziale 18000-26000 zl.Pomijajac ,,siodemke" mysle rowniez o 540i E 39. Rocznik ma mniejsze znaczenie,przebieg rowniez wazne zeby byla nalezycie uzytkowana przez wlasciciela.Zakup planuje na wiosne,maksymalnie w czerwcu,narazie jestem na etapie zbierania pieniazkow.Jesli ktos z ekipy mialby jakis model E 38 z wymienionymi motorami do sprzedania to bylbym wstepnie zainteresowany.Pozdrawiam.
-
Witam kolegę. Zajrzyj do działu sprzedam. Może znajdziesz coś dla siebie. Pozdrawiam
-
Witam serdecznie
26000 pln to już niezły budżet na limuzyne serii 7
powodzenia
-
Witam.Sukcesów w poszukiwaniu a za ta kwotę to na pewno coś ładnego znajdziesz.Pozdrawiam.