-
radio
Witam mam takie pytanie czy radio z tego linka: http://allegro.pl/radio-bmw-business...060080267.html wraz z zmieniarką będą pasować pod bavarie c proffesional i system HI-FI ??Ktoś z mojego auta to wszystko wywalił a jako że bavarie kompletną ciężko dostać to bym to chciał kupić i założyć i słuchać wszystkich 10 głośników:)
-
Zadzwoń do osoby wystawiającej aukcje bo gościu jest dobrze ogarniemy w temacie zestawu który poszukujesz i napewno Ci wszystko opowie ze szczegółami. Wiem bo kupiłem od niego wzmacniacz pod professional rds
-
Sprawdź jaką masz kostkę od radia.. Jest w niej tylko 7 przewodów.. radio z linka nie podejdzie.. Jeśli jednak masz komplet przewodó (chyba 17) to znaczy że nie miałeś tam c professional RDS ;)
-
mam na 7 a kostkę ktoś wcześniej uciął a ma ktoś ową kostkę??
-
taką kostkę to w sklepach elektrycznych i car audio możesz kupić :) Jakbyś miał problem to ja mam taką kupną ale nie potrzebuję już bo mam dwie ori. Jakbyś chciał pozbyć się ori wiązki to jestem chętny :)
-
przykładowo kupie taką kostkę podepne ją tak jak w oryginale do tego przejściówka na kable ISO i bedzie mi to normalnie grało przez ori wzmacniacz??