Przyciemnianie szyb ....
Wersja do druku
Fajny bajer,pomysłowe:smile:ale przyciemnione przednie szyby,niepraktyczne!!Wiem po sobie,parkowanie wieczorem...szyby w dół:D
przy dobrej jakości folii to nawet na 70% wieczorem od środka dobrze widać a od zewnątrz ciemne
pozdro
Nie wiem jak folia bo ja miałem piecowo i było ok :)
Przyciemnianie szyb piecowo lub proszkowo (różnie ludzie gadaja) to już inna bajka!! 1.dużo drożej wychodzi 2.inna przepuszczalność światła 3.legalnie 4.atest(homologacja) fajnie autko wygląda, wiem że robią coś takiego w Tychach na Śląsku,ale co do ceny nie jestem pewien ile to wychodzi.Kolega kiedyś robił coś takiego w VW Passat kombi i mówił że trochę go to wyszło!!
eheeheheh.
zajebisty patent. i pewnie nawet byłoby miejsce na to w naszych siódemkach:)
@Aduś81 -inna przepuszczalność??? masz na myśli inne subiektywne odczucia przy jednakowej zbadanej procentowo przepuszczalności??Cytat:
2.inna przepuszczalność światła 3.legalnie 4.atest(homologacja)
legalnie?????????????????????? folia też jest legalna (poza szybą czołową) jedyna podstawa "nielegalności" to przepuszczalność światła (>70%)
atest/homologacja???? na folię też jest atest
oczywiście mowa o bocznych przednich, czołowa to inna bajka
a tak na marginesie to widziałem auto z przyciemnianą piecowo tylną szybą.... masakra. na paskach podgrzewania straszny efekt. (ale widziałem tylko jedno takie auto więc nieuogólniam :) )
ja robiłem to pod Zieloną.G koszt około 1,5 zł za boki i tył tylko było to 11 lat temu :)