-
[e38] Zmieniarka
Witam
Pewnie już to pytanie kiedyś padło, ale nie udało mi się odszukać na forum odpowiedzi,
a samochód mam dopiero od paru dni. Czy zmieniarka przedliftowa będzie pasować do
auta po lifcie (2000r)? Ewentualnie drugie pytanie, czy te zmieniarki mają podobne środki,
chodzi mi tylko o małą wygiętą zębatkę, która mi padła i nie zaciąga płyt. Nie mogę nigdzie
tego po sieci znaleźć, różnica w cenie zmieniarek przed i po liftowych to ponad 250zł.
Dzięki za informacje.
-
Przed liftem robił Pioneer, po lifcie Alpine/Philips więc wątpię. Chociażby same magazynki są różne.
Sterowanie zmieniarek też jest inne, więc łatwo nie będzie to sparować.
-
-
nawet wejścia z tyłu zmieniarki sie różnią , wiec raczej będzie trzeba sie rozglądać za zmieniarką po lifcie
-
Podepnę się pod temat ! Pacjent to E38 97r jest nawigacja jest kaseta ale nie mam zmieniarki tak wyszła z fabryki i teraz pytanie . Jak do kupię zmieniarkę do bagażnika to zadziała mi to i czy będę mógł normalnie tym sterować ?? Nawet nie wiem czy są tam jakieś kości do podpięcia zmieniarki .
-
Rozkoduj Vin(albo poproś w odpowiednim dziale o takowe rozkodowanie). Niektóre modele mają opcję "preparation for cd-changer" lub coś podobnego. W tym momencie wiązka do zmieniarki jest, brak tylko stelaża i samej zmieniarki
-
Rozkodowałem VIN i niema żadnej wzmianki na temat zmieniarki lub nawet takiej pozycji co ty mi napisałeś
I co dalej robić ?
-
W takim układzie na 99% nie posiadasz instalacji do zmieniarki, a więc żeby takową dołożyć potrzebujesz także wiązkę do zmieniarki
-
Rozumiem :( A jest w ogóle sens tak kombinować czy można coś innego wy myśleć ? Żeby dało się odtworzyć muzykę nie z kasety czy radia he he :)