-
Wyciek z chłodnicy :(
Zauważyłem ze ubywa płynu co jakiś czas dziś rozebrałem osłonę pod silnikiem i odrazu znalazłem przyczynę otóż kolo korka spustowego jest wyciek nie wiem czy da sie to spawać czy lepiej kupić używke ?? przy okazji zauważyłem ze mam inna chłodnice doł jest pol okrągły a korek spustowy wychodzi pionowo na dol z jakiego to modelu ?? co radzicie ?
-
-
właśnie juz patrze po allegro. Ta dziur jest w takim miejscu ze magik by nawet nie pomógł. Jak jest z tymi chłodnicami bo słyszałem ze lepiej kupować prosto wyjęta z auta albo zalana płynem nie chce kopić syfa który lezy rok u kogos i jest suchy
-
Kup nową chłodnice. Nie musi być w ASO, może być w Intercars. Ale kupuj po nr części oryginalnych !!!
-
Skoro tak to kupie nowa możne sie zmieszczę w 500zl
-
Ja kupilem w polsce zamiennik za 300 zl w intercarsie juz jezdze 6 miesiecy i wszystko ok.
-
patrzylem na ceny w intercarsie po numerze i najtańsza jest za 440zl . Duzo jest odkręcania itd z wymiana ? ktoś możne podać po kolei
-
Kup nową...ja kupiłem do swojej E32 podróbkę jeszcze z Auto Giełdy,zapłaciłem coś koło 500 zł.Jeżdżę ponad 4 lata i wszystko jest OK.Pozdrawiam.
-
Behr kosztuje poniżej 500,- a za używkę pewnie i tak polowe by trzeba było zapłacić...
Korozja chłodnicy następuje od środka z zewnątrz może wyglądać pięknie a i tak pewności niema:)
-
to was teraz zszokuje kupiłem nową z tuningAllego wyszło razem z przesyłką 260zł z gwarancją na 2 lata i jak narazie od 2 miechów nic sie nie dzieje