-
Dziki 730i NOWY :)
Witam na początku przedstawię się mam na imię Darek i jestem szczęśliwym posiadaczem Bmw 730i:D
Jestem z Końskich woj.Świętokrzyskie.
Jeżeli tylko miał czas to oczywiście wstawię zdjęcia mojej piękności;)!!
Pozdrowienia dla wszystkich klubowiczów 7er.:)
-
Również pozdrawiam i witam jednocześnie na Forum :)
-
siemano:)ja też jeszcze nie wkleiłem foci,ale z chęcią zobaczę Twoje;)Witamy
-
Tez mam ten model - 730.
Konskie i Jedrzejow to niedaleko... - Swietokrzyskie...
Wklej zdjecia....
Pozdrowienia....
-
Witam:)
Długo już użytkujesz 7?
-
użytkuje ja od końca sierpnia i jak na razie jestem zadowolony i to bardzo:smile:
-
Tak, ponad 4 lata. Mialem pare problemow:
po 2 latach wysprzeglik sprzegla (skrzynia manualna) sie popsul - pedal sprzegla wpadl w podloge
----wysprzelik (hydrauliczne wspomaganie sprzegla)
po 4 latach zamknalem auto z pilota, i juz nie otwarelm z pilota - recznie z klucza, alarm wyl , ograniczona predkosc i obroty
---- zmieniony modul komfortu niezakodowany
po 4 latach pompa paliwa, do kupienia bo mnie nie ma w kraju.
Auto super sie prowadzi (mialem wiele sluzbowych, jak pracowalem w duzej firmie---, Ople, Fordy). Nie zamieniam mojej 7 za nic, choc mam silnik tylko 3.0 benzyna. Raczej w swietokrzyskim nikt glupio nie zajezdza drogi. Komfort --- bajka. Laski doceniaja mocno, tylne siedzenie to 4 osoby.
Spieszysz sie, wkrec na wyzsze obroty, wtedy smigasz. 10 punktow karnych wchodzi na twe konto.... Hehe.. I mam znow do zaplacenia 400 zl...
-
-
Sorki, to nie bylo .. hehe. To bylo ku...., zaj...... sku.... Droga byla nowa, dwupasmowa europejska, z kielc do skarzyska, dop. predkosc 120km. Bez skrzyzowan, dojazdow. Jak autostrada. Nie jechalem szybko, tylko 180... Nie czuc tego w 7.....???? Powinienem sobie kupic cos malo-litrazowego - 1.1 benzyna? Diesel 1.4 CR?
-
U mnie jak jest zimny samochód to ładnie pracuje ale jak pojadę w dalsza trasę to słyszę jakieś pukanie.
Jak nacisnę sprzęgło to wtedy przestaje stukać a jak puszcze to puka z powrotem i ciekawi mnie to co to może być.:confused::