-
Witam
Witam wszystkich :smile:
Jako zagorzały wielbiciel Mercedesów, właściciel dwóch, a nie długo pewnie i trzeciego postanowiłem kupić BMW :D. Od dawien dawna podoba mi się kilka BMW, tym razem trafiło na E38 z M62B44, najchętniej z końcówki produkcji. Nie ukrywam, że auto będzie mi służyło do zarabiania kasy (wożenie ludzi, ale nie na taxi :D). Przeglądając forum od wczoraj już się uśmiechnąłem na myśl o konieczności robienia rozrządu :p - w jednym Mercedesie robiłem kompletny remont silnika, a drugiego, youngtimera, remontuję całościowo, więc mam nadzieję, że wiedza zdobyta przy Mercach pomoże i przy BMW :smile:.
Jak tylko dokonam zakupu niezwłocznie pochwalę się na forum.
Pozdrawiam wszystkich :smile:
-
Witam i życzę udanej przygody z BMW :)
-
siema.
pokaż nam swoje merolki!!!! koniecznie!!
jak masz W126 to już Cię lubię:)
-
Siemka,powodzenia w poszukiwaniach,V8 to jes jazda.
-
Witam ,tez chetnie zobaczylbym Twoje gwiazdy :)
Mysle ze docenisz i zadurzysz sie w bmw
pzdr
-
Niestety aktualnych zdjęć nie mam. Daily drivera rozbiła mi sąsiadka, a jest to 203.216 czyli C 270 CDI w kombi, srebrna, rocznik 2002. Mam jakieś starsze fotki, mogę wrzucić. Drugi Merc to najrzadsza beczka w coupe, 123.043 C230, z silnikiem wymienionym na M110, czyli rzędowa szóstka 2.8, biała, rocznik 1980. To auto mam bez wnętrza, zderzaków, świateł i innych pierdół, dopiero na dniach będę odpalał. Zdjęcia mogę zrobić. Kolejnym Mercowym kandydatem jest beczka w sedanie, z nieśmiertelnym dieslem 2.4. Auto ma tylko 240000km, jest czyściutkie w środku, a silnik wygląda jak by był świeżo myty. To czy go kupie przesądzi oglądanie podwozia w środę ;)!!