-
Ksw 17
Jak w temacie :smile:
Co obstawiacie? Pudzian dostanie znowu "wciry" od thomsona ?
Jak to thomson powiedział przed galą już "KONCKOUT" :D
Komentarze na YT "musi pudziek dostać dużo siana skoro znów zrobi z siebie pośmiewisko"
Myślicie że "nasz" zawodnik jest gotowy na rewanż?
-
Ja powiem tak: Chętnie zobaczę walkę Błachowicza z Sokoudjou, Mameda z Filho i ciekaw jestem postawy Chmielewskiego z Zikiciem. Mariusz będzie dla mnie tylko dodatkową atrakcją i rozgrzewką przed walką Khalidova. Thomson to weteran i tak naprawdę to jego ostatnie podrygi w mma i jakieś pieniądze z tego, a Mariusz - człowiek orkiestra. Jak wygra to wóz jedzie dalej a jak przegra to może jakiś program na tvn?
-
Wypowiedz Jacka odzwierciedla to co myslałem i chciałem napisać jak zobaczyłem ten post:)
Od dawna czekałem na walke Mameda, a co do Mariusza to niestety ale lat treningów i techniki nie da się nadrobić w rok lub dwa...
Najlepszy przykład to Bob Sapp- też wielki goryl ale jak rzucili go CroCop'owi to płakał jak dziecko- tyle, że Thompsonowi do Mirka jeszcze dużo brakuje.
Sądzę, że z Mariuszem będzie podobnie- mam nadzieje, że wygra i tak też mu kibicuje ale przyszłości w mma dla niego nie widzę:(
-
Nie wiemy jednego... jaką masę zrobi Mariusz na walkę... jeśli wrócił do najlepszych czasów, nauczył się jak wykorzystać swoją siłę i poprawił kondycję tak jak zapowiadał to ja myślę, że szansa wygrać z Thompsonem jest...
-
czy ktos z was ma pojęcie o mma ??
powiem tak to nie mariusz dostał wpierdziel na ksw 16 tylko thompson a mariusz sam sie poddał bo nie miał kondycji
poza tym sedzie był o krok od zakończenia pojedynku po tym jak thompson był półprzytomny w 1 rundzie po ciosach pudziana
a co najwazniejsze technika mariusza jak na jego mase i staż w mma a to zaledwie 2 lata jest rewelacyjna niektórzy nie potrafią dobrze obalać uderzać czy klinczować a co dopiero dosiadać czy blokować ciosów po 3 latach treningów a mariusz to potrafi i pamietajmy ze jego miesnie w 40% przeszkadzaja niz pomagają
co do błachowicza tutaj nie ma oczywiscie co mówić o jego wygranej bo ma zbyt dobrego przeciwnika , ostatnio pokonał go bez urzycia rąk a to one są jego tajną bronią wiec sądzę że b\lachowicz idzie na kolejne dzwony tym razemn po głowie
a mamed mam nadzieje ze dostanie bardziej wymagającego przeciwnika niz jego ostatni przeciwnicy i powalczy na maxa
-
Jesli Mariusz podniesie kondycje o tyle co pomiedzy przedostania a ostatna walka to Thomson nie podola...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
BOSS
Thomson nie podola...
Mam zamiar zobaczyć to na żywo :D
-
NIE mówcie mi ze XXXXXX dzisiaj wygrał taktyką! To jest K**** śmiech na sali!!!!!!!!!!!!
Poszła KASA i tyle! Dostawał ten xxxxxx gongi i jak by "zemsta" nie była opłacona to thomson by mu wpier**** w 1 rundzie.
CO ZA ZERO !!!
PidzianoFski nadaje się na "gotowanie" czy inne TV SHOW! ZERO! ZERO! ZERO! ZERO!
-
Przegapiłem :faint:
I jak było ??
-
Janek klasę pokazał i udowodnił sobie i kibicom że czas od ostatniej walki z Sokodjou nie poszedł na marne. Świetnie się spisał i chwała mu za to.
Mamed jak zwykle fenomenalny - ukoronowanie gali. Reszta Polaków również świetnie!
A Mariusz? Cóż, wynik moim zdaniem nie odzwierciedla tego co można było zobaczyć na ringu... Wjazd Tomphsona po ogłoszeniu werdyktu mówi sam za siebie.