Witam,
Czy ktoś z forumowiczów posiada w swojej E38 podświetlane klamki zewnętrzne w innym kolorze niż biały?
Piotr
Wersja do druku
Witam,
Czy ktoś z forumowiczów posiada w swojej E38 podświetlane klamki zewnętrzne w innym kolorze niż biały?
Piotr
Nie rób choinki....
A o jakim kolorze myślisz ??
Panowie podepne sie pod temat:)
JAKIE SA ZAROWKI w jupiterkach? tych do czytania?:) bo wymienialem w srodku wszystkie zarowki na ledowe (efekt super) ale tych malych (mowili w sklepie ze to H10) nie mieli ledowych a na allegro jak wpisze H10 to wyskakuja zupelnie inne:) wie ktos co to za rodzaj zarwki?:)
znalazlem DZIEKI:)
e no... bez przesady jaka tam choinka od razu. x6 ma żarówki w klamkach oświetlające przestrzeń wokół drzwi, myślę że takie coś w e38 nie byłoby tragedią....
ależ wy konserwatywni jesteście :) ale może to i dobrze....
Ja myślę, że nie ma nic złego w podświetlanych klamkach. Niepokój powstaje jak się pytasz o inny kolor niż mniej więcej biały.
Tu masz info jak i co można zrobić : http://7er.pl/showthread.php/633-Lih...t=Licht+pakiet
A jak wymyślisz różowe czy zielone to nie dziw się, że może to nie spotkać powszechnej akceptacji.
A oryginalnie są białe czy lekko żółtawe?
U mnie są białe...ale widziałem fotke jak gosc zamontował niebieskie...takie lekko niebieskie,no nie powiem,nie wygladało to źle ale jednak ori to ori.Pozdrawiam.
Właśnie o to mi chodziło. Mój niepokój wzbudziło pytanie o inny kolor. Już sobie wyobraziłem e38 z czerwonym podświetleniem klamek a la "szybko się wściekli" ;D