Panowie jest ktoś sprytny w Krakowie co aktywuje mi światła dzienne i czujnik deszczu który nie zbiera sam.. ??? :) oczywiście za dobrą flaszkę :P
Wersja do druku
Panowie jest ktoś sprytny w Krakowie co aktywuje mi światła dzienne i czujnik deszczu który nie zbiera sam.. ??? :) oczywiście za dobrą flaszkę :P
Jakbyś nikogo nie znalazł to zapraszam 11.11 do Katowic na Ikeę. Chłopaki z forum Strefa Car audio mają spot, na którym też będę.
Panowie zgasiłem samochód i nie mogę odpalić! rozrusznik kręci normalnie silnik zachowuje się jakby chciał zapalić ale odcina mu zapłon.... jakieś podpowiedzi? Albo ktoś z kompem w krakowie??? pomocy!
obstawiam moduł ews... Zakładam, że pompa paliwa podaje paliwo.
tak czy inaczej bez kompa sie nie obejdzie. Mnie usługa kosztowała zdaje sie 200zl rok temu.
panowie udało mi się odpalić silnik, samochód odpala tylko i wyłącznie jak przy kręceniu rozrusznikiem wciskam pedał gazu, po podpaleniu silnik lekko drga ale kreci sie na obroty normalnie... jak puszcze gaz to silnik gaśnie! dzieje się tak i na zimnym silniku i na ciepłym, bez różnicy czy to gaz czy benzyna nie trzyma obrotów tylko gaśnie, co to może być?