-
Witam
-
Cześć witam na forum.Całkiem ładny kolorek.
-
Siemka , wszystko super , kolor idealny , tylko te lampy psują mi całe auto ;/ :(
-
Witam,całkiem mnie się podoba,kolor również.
-
Wojtek, lampy planuję wymienić, na całkiem podobne, z tym że dwuczęściowe- tak jak jest w oryginale. Obecnie jestem w trakcie "przeróbek" audio-wideo. Jak zapewne wiecie 7er mają to do siebie , że teoretycznie nie ma miejsca na radio 2DIN. Teoretycznie, bo jednak się udało- po kilku przeróbkach. Bagażnik też nieco przebudowałem. Obowiązkowo też wygłuszenie + scena z przodu. A wszystko obite w alcantarze. Wkrótce postaram się wrzucić kilka fotek.
-
Zmień lampy i będzie ideał jak dla mnie
-
1 załącznik(ów)
Jesień :icon_wink:
Załącznik 3664
-
1 załącznik(ów)
Jesień :icon_wink:
Załącznik 3665
-
No witam kolorek bardzo mi się podoba:p
-
Witam ponownie,
na wiosnę planuje wymienić felgi , które "dziedziczyłem" po poprzednim właścicielu. Myślałem o takich : http://allegro.pl/kola-19-alpina-bmw...912385185.html
Jak myślicie ? Będą się prezentować w miarę ?:smile: Czy ktoś z forumowiczów jeździł na takich felgach ? Jak to z komfortem wygląda przy nich ?
Przy okazji do sprzedania będą moje obecne felgi ( zdjęcia w powyższych postach. Także , jeśli ktoś z klubowiczów gustuje w osiemnastkowych chromkach to zapraszam na priv.