Często bywam w Kielcach i widuję tam parę fajnych 7er różnych generacji a tak tu cicho i spokojnie , nie to żebym był prowodyrem ale może by tak zrobić spota w Kielcach ,data i miejsce do ustalenia . Pozdrawiam fanów 7er z Kielc.
Wersja do druku
Często bywam w Kielcach i widuję tam parę fajnych 7er różnych generacji a tak tu cicho i spokojnie , nie to żebym był prowodyrem ale może by tak zrobić spota w Kielcach ,data i miejsce do ustalenia . Pozdrawiam fanów 7er z Kielc.
mam E32 mieszkam nieopodal kielc więc ja bym mógł jeśli znalazło by się kilka kolejnych np E32
nie widzę entuzjazmu w temacie... :D
spoko z mojej strony oferuje e36 320 , E32 735
Termin spotu w Kielcach zbliża się nieubłaganie więc chciałem podać jakieś konkrety .Proponuję sobotę 01,10,2011r.Na parkingu pod Makro(ul. Transportowców) o godz. 16 tej .Wszelkie sugestie mile widziane .Pozdrawiam.
a może jakiś zalew, jest chyba coś w/pod Kielcami??
Właściwie to brałem pod uwagę kilka lokalizacji w Kielcach : Kadzielnie , Wietrznie , zalew w Cedzynie... sęk w tym że mogą nas tam spotkać utrudnienia związane z dojazdem i parkingami ze wzgl. na imprezy masowe ( Kadzielnia), bądz też roboty drogowe Cedzyna dla tego wolałbym pozostać przy makro.Ewentualnie przebilibyśmy się ekipą w jakieś bardziej malownicze miejsce.
Dziś o 16:00 przybyłem w wyznaczone miejsce odczekałem nawet 2 kwadranse studenckie i co ? I nic cisza jak po śmierci organisty.Moja koncepcja zmontowania ekipy na wypady w ciekawe miejsca okazała się za bardzo optymistyczna.Ze względu na brak zainteresowania uważam temat za zamknięty.Ze zrozumiałych względów dokumentacji fotograficznej nie załączam.
No cóż Tomek próbowałeś, pomyśl teraz jaki ciężki kawałek chleba mają organizatorzy ZLOTU żeby każdemu dogodzić. Myślę że niebawem coś na Śląsku będzie organizowane więc będzie okazja żeby się spotkać :)