-
Moja pierwsza 7-mka.
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy BMW serii 7.
Wczoraj zakupiłem moją pierwszą limuzynę E65 745i z 2002 i przebiegiem 102000km.
Jestem na tym forum aby dowiedzieć się więcej o tym cudzie techniki,ale najbardziej pomocne będą spostrzeżenia długoletnich użytkowników.
Może kiedy ja będę w stanie pomódz komuś nowemu ale na razie jestem na etapie studiowania instrukcji i to dosłownie studiowania.
Witam jeszcze raz i życzę bezawaryjności i mam nadzieję miłych konwersacji z moją niedoinformowaną osobą.
Z poważaniem Andrzej.
-
W I T A M - pochwal się zdjęciami autka,a w razie pytan wal jak w dym :)
-
Witamy Cię kolego choć ja mam E32 i wiele nie powiem o tym aucie to na forum znajdziesz informacje na temat tego modelu i użytkowników E65
-
-
Witamy w tym zaszczytnym gronie :)
-
-
-
Witaj! Coraz wiecej e65 na forum sie pojawia :) Czyzby zmiana pokoleniowa ma nastapic w najblizszym czasie? e38 jest juz powoli wypierane przez e65... Gratuluje i czekamy na zdjecia.
-
Dzięki za taki serdeczne powitanie,zdjęcia postaram się zamieścić w sobotę,a na razie czekam na informacje zakodowane w VIN.
Moja siudemka jest stara ale ma udokumentowany przebieg 102 000km,została zaimportowana przez servis BMW w Szwecji z salonu BMW w Niemcach,więc myślę że lipy nie ma.
Na razie nie mogę dojść do siebie taka różnica pomiędzy moim poprzednim autem (SAAB 95 2007) a bawarią serii 7,jak się otrząsnę z szoku pourazowego opiszę co jak to chodzi,gra i buczy i chociaż jóż wiem że nie jest to full opcja to trudno będzie innym markom dorównac temu komfortowi chyba że lepsza i nowsza 7-mka.
Pozdrawiam forumowizców szanownych i do następnego przeczytania.
-