Wypas zlocik Żory - Katowicka :)
Re: Wypas zlocik Żory - Katowicka :)
Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
Dzisiaj ok godziny 23 doszło do mikro zlotu (haha) Mibhela i Mojego :) Po wymianie kilku zdań na temat pięknych naszych Pań (bmw) zrobiliśmy aż dwie fotki aby utrwalić tą chwile...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ale z Was koledzy, miałem do Was 15km, ale nikt nie dał znaka :(
Cytat:
Zamieszczone przez CCENTER
Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
Dzisiaj ok godziny 23 doszło do mikro zlotu (haha) Mibhela i Mojego :) Po wymianie kilku zdań na temat pięknych naszych Pań (bmw) zrobiliśmy aż dwie fotki aby utrwalić tą chwile...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Wybacz, ale spot był czysto przypadkowy i ustalony na 5 minut przed nim, akurat byłem w Żorach i tak wyszło :) A numeru do Ciebie nawet nie mam...
Cytat:
hehe bo to był spontan spot heheh ja byłem juz łózku jak Aldik dał znac.. ale co sie odwlecze.. mozemy sobie jakis okoliczny spot kiedys odpalic tyle ze musze najpierw rozruszac swoja loche bo jak juz wspominałem do wawy niestety nie dam rady mimo wielkich checi :/
Dzieki Aldik z spot :D mini :D
pzdr
Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
Cytat:
Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Wybacz, ale spot był czysto przypadkowy i ustalony na 5 minut przed nim, akurat byłem w Żorach i tak wyszło :) A numeru do Ciebie nawet nie mam...
mój numer ogólnodostępny to 602696845, czynny do 20 niestety, potem wyłączam, pozdro i czekam na sygnał