-
do³o¿enie navi
od¶wie¿ê temat mam zdoby³em w koñcu wi±zkê jest pod mk2 ale mam czytnik mk3 ,monitor 4 :3 i jakie¶ tuner pod³±czy³em do do wi±zki ....masa podpiêta i wpi±³em sie w kostkê 12pin przy ¶wiat³ach z tylu...i taraz tak czytnik mruga na czerwono (ta kontrolka) radio niby sie w³±cza (kontrolka pomarañczowa sie ¶wieci) ale nie ma obrazu i teraz pytanie zo robiæ czy trzeba cos jeszcze podpi±æ....????sam juz nie wiem..czy wgraæ nowy soft?je¶li zamieniê niebieskie kostki to monitor ¶wieci na bia³o(teraz juz nie wiem która od tv a która od czytnika, prosi³ bym jakie¶ zdjêcia kabli które ida do czytnika w niebieskiej kostce)
-
niestety nikt nie pomóg³ rozwi±za³em problem sam...wrzuci³em soft v17 i czytnik o¿y³ bia³y ekran byl spowodowany brakiem lub uszkodzeniem softu..po v17 wgra³em najnowszy..
ale mo¿e ktos odpowie na pytanie dotycz±ce w którym miejscu sa kostki od pod³±czenia audio z instalacji pod mk2 bo sa dwie kostki od strony monitora (kable zó³te i niebieskie) i czy tez trzeba zmieniaæ te wzmacniacze antenowe czy wystarczy podpi±æ sie pod stare?