-
e38 740 śmieszna cena ;)
http://moto.allegro.pl/bmw-740-v8-4-...699634054.html
Cena wydaje się być śmieszna a najlepsze że jeszcze do uzgodnienia. Jako ze Pan który ją sprzedaje będzie dziś w moich okolicach i podjedzie mi ją pokazać. Wieczorem będę więcej o niej wiedział ;)
-
masakra moze za nie dlugo 7 bedzie w cenie hondy civic z 94r
-
Niektóre egzemplarze napewno, bo łatwiej będzie zezłomować niż wpakować 20 tys. tylko po to żeby jakoś jeździły :D
-
zapewne tak będzie. Co do auta z linku ,właściciel zapewniał mnie że skrzynia i silnik są ok , zobaczymy ;)
-
co do tego auta to:
- klima się nie załącza,
- podsufitka się odkleja
- kończą się tarcze hamulcowe
no chyba, że coś zrobił,od czasów poprzedniego ogłoszenia bo usterek jest z pewnością więcej, ja tylko to już pamiętam
-
Widziałem to auto, ogólnie nic ciekawego. BMW zostało zakupione po 3 letnim postoju pod chmurką. Drzwi auta były niedomknięte chyba przez ten czas co spowodowało że woda dostawała się na prawy słupek. Pęknięta szyba przód, uszczelka szyby , podszybia -prawie ich nie ma.. Z zewnątrz wygląda całkiem , tylna klapa została wymieniona bo stara była ostro pordzewiała ( nowa kupiona była pod kolor ) drzwi od pasażera DUŻO rdzy na krawędziach, maska pomalowana chyba pod wpływem %. Silnik pracował równo, skrzynia niby też nie jest źle. Po kupnie nowy właściciel przejechał nim zaledwie 300km więc różnie to może jeszcze być - w końcu stała 3 lata! Auto idealne dla majsterkowicza i topienia kasy. Cena jak już pisałem jest śmieszna ale jak doliczyć wszystko żeby było cacy to sami wiecie ..;)
-
Co wy mowicie. Przeciez ladna jest :) Za 7 tys zl to co ladnego kupisz? Maluchy przeciez stoja za 3-4 tys zl :D Ja tam bym bral w ciemno! Szkoda tylko, ze w tej Ameryce siedze... Cholera jasna, taka e38 kolo nosa mi przejdzie :(
-