Oto moje czarna Diablica E38
Witam Pozdrawiam wszystkich miłośników BMW. Oto moje czarna Diablica E38 w 100% w oryginale taką jak Pan Bóg stworzył :cool: . . Motor 3L V8 Czarna, czarne szyby, i automat z funkcją kick down no i ta muzyka płynąca z pod maski ;). To co mi się marzyło. Pozdrawiam
Re: Oto moje czarna Diablica E38
Cytat:
Zamieszczone przez point6
Witam Pozdrawiam wszystkich miłośników BMW. Oto moje czarna Diablica E38 w 100% w oryginale taką jak Pan Bóg stworzył :cool: . . Motor 3L V8 Czarna, czarne szyby, i automat z funkcją kick down no i ta muzyka płynąca z pod maski ;). To co mi się mażyło. Pozdrawiam
WYBACZ - co złego to nie ja, ale opis "automat z opcją kick down" mnie rozwalił hahaha Ale dobre do ogłoszeń haha :)
A Autko ładne, daj więcej fotek :)
Cytat:
Zamieszczone przez point6
Witam Pozdrawiam wszystkich miłośników BMW. Oto moje czarna Diablica E38 w 100% w oryginale taką jak Pan Bóg stworzył :cool: . . Motor 3L V8 Czarna, czarne szyby, i automat z funkcją kick down no i ta muzyka płynąca z pod maski ;). To co mi się mażyło. Pozdrawiam
Witam właściciela szatańskiego auta. Moje też ma szatańską dusze. Cały czas robi mi numery diablica jedna. :) :razz:
Witam serdecznie i pozdrawiam