Jak w temacie. Na jakiej zasadzie działa??? Czy po ustawieniu elektronika sam steruje obrotami wentylatora??? A może coś mi nie działa znowu!!!!!!!!!!!!!!!
Wersja do druku
Jak w temacie. Na jakiej zasadzie działa??? Czy po ustawieniu elektronika sam steruje obrotami wentylatora??? A może coś mi nie działa znowu!!!!!!!!!!!!!!!
Z tego co sie zdazylem zorientowac to steruje przeplywem powietrza np. wiekszoc leci na szybe a mniej na twarz i nogi, albo wiecej na twarz a mniej na szybe, zalezne to jest od temp. jaka sie ustawia cieplo/zimno i chyba temp. jaka panuje wewnatrz auta ale akurat tego pewien nie jestem. Obrotami raczej nie steruje tylko ty sterujesz pokretlem.
No to już coś wiem. Myślałem, że może też steruje obrotami, bo w samochodzie innej marki tak mam.
tak tez steruje
To dlaczego nie włącza wentylatora na maxa, gdy wsiadam do nagrzanego auta?
Tu jest dokladnie opisane co i jak : http://7er.pl/showthread.php/13119-e...nia-klim%C4%85
OJ sorry, chodzilo mi o e38...
w swoim aucie mam stary panel climatronika, przycisk auto steruje mi obrotami, zagrzane auto, mocniejszy nadmuch, w miare ochladzanie wnetrza obroty wentylatora majelą
No to tak samo jest w e39 no i w nowszych modelach także...
Czyli wszystko u mnie ok. Zatem wentylatorem steruje ja. Dzięki wielkie