-
Witam serdecznie
Witam wszystkich, mam na imię Fabian i jestem z podkarpacia z okolic Stalowej Woli. Otóż w mojej rodzinie zawsze królowało BMW i będę podtrzymywał tą tradycję. Byłem posiadaczem e34 M50TUB20, kilka miesiecy temu sprzedałem tą bawarkę i po wakacjach czyli wrzesień-październik chce kupić e38 po FL, aczkolwiek zastanawiam się nad wyborem silnika czy 2.8 czy 3.0... poczytam i zorientuje się co lepiej kupić. Pozdrawiam wszystkich Fabian
-
witamy:)
trzymaj sie marki warto:)
co do silnika, mysle ze jak 3.0 to czemu nie 4.0??:> czy 4.4:>
-
Witam,
2,8 stanowczo za słabe na tą budę ale nie powiem że nie daje rady bo jeździ całkiem przyzwoicie ;)
-
Panowie jestem studentem :D więc myślę że 2.8 czy 3.0 dam radę jeszcze utrzymać ale z 4.0 czy 4.4 już byloby krucho,a auto jest genialne i nie chcialbym wyjeżdżać nim tylko w niedziele. Nie chodzi mi o rajdówkę bo w sumie mógłbym kupić impreze wrx w tych pieniądzach, ale zależy mi na wysokim komforcie i radości z jazdy :) no i przede wszystkim nie zdradzę swojej ukochanej marki :) chciałbym dodać iż kiedy będę już szczęśliwym posiadaczem 7er naturalnie będę towarzyszył na wszystkich spotach :)
-
eee tam gadka szmatka ;) jeśli bym miał teraz kupować 7 znając już silnik 2,8 kupił bym te minimum 3,0 a jeśli szukasz oszczędnej opcji w siódemce no to nie znajdziesz takiej :)
-
heheh no właśnie chce kupić 3.0 tylko słyszałem że różnie z tymi motorami
-
Jeśli jeździsz tylko po mieście kup 2.8 lub 3.0 w manualu,spalanie tych wersji będzie najniższe wśród benzyniaków.
-
ja spalanie LPG w mieście mam na poziomie 17,5 a na trasie 12 ( prędkość 120-160) więc nie jest tak oszczędnie :) ale zapewne w 4,0 będzie więcej ;) bierz te 3,0 opłaty będziesz miał jak w 2,8 :)
-
Tylko pojawia się następny problem panowie...otóż 730i nie wychodziły po lifcie chyba, a ja taka właśnie mam zamiar kupić.
-
no to masz wybór albo 3.0d albo 3.5 benzynka :)