-
Szufladka na kubki.
Mam mały problem, uszkodzeniu w moim aucie uległa szufladka na kubki znajdująca się pod panelem klimy (nie zabezpiecza)
Chciałbym ja zdemontować ale nie wiem jak się za to zabrać, ktoś z szanownych forumowiczów posiada jakąś instrukcje lub foto-relacje jak to zrobić?
Z góry dziękuje za wszelkie wskazówki.
-
Musisz wymontować całą ramkę,w której zalożony jest panel klimy,radio or navi,komputer i ten feralny uchwyt na kubki.Cały "uchwyt" przykręcony jest od boku 4szt śrubek ... troszkę zabawy jest ale dasz rade.Jak coś to zadzwoń 793-722-397 to powiem ci krok po kroku co trzeba zrobić bo pisania jest od groma.
-
Dzięki za wskazówki!
W sobotę będę działał i jak nie ogarnę tematu to zadzwonię.
-
mi tez sie popsulo... nie "zabezpiecza" tak jak kolega wyzej napisal:) wychodzi ladnie pieknie i jedna czesc calkiem wylata... da sie to naprawic jakos czy tzreba na allegro szsukac sprawnego?
-
ja mam to samo to chyba jakas wada fabryczna e 38 ale duzo zabawy jest przy naprawie z tego co widze...
-
Za delikatne mechanizmy porobili. U mnie co prawda działa ta szufladka (bo boję się w nią kubki wstawiać i praktycznie jej nie dotykam), ale popiołka już nie...
-
popiolka robi u mnie za "drobniarke" :P i dziala bez zarzutow:P lipa bo czesto w mc jestem i by sie przydalo to ustrojstwo... ale czy warto...
-
-
Ja na szczęście mam dawce i wymieniam w całości całą szufladkę ale i tak trochę roboty z tym będzie... :/