-
witam wszystkich
Stalem sie szczesliwym posiadaczem e65 z 2007 roku.
Chcialbym wszystkich forumowiczow serdecznie powitac.
Przesiadlem sie z Mercedesa s w220 takze mam calkiem spore porownanie i to co moge na poczatku napisac to ze do mercedesa nie wroce a BMW zdobylo kolejnego uzytkownika i zwolennika tej marki :smile:
-
Witaj lover na Naszym (Twoim) Forum :)
-
Witaj ,miło czytać takie stwierdzenia hihihihi:D
-
-
Ja rowniez witam, a mozesz dokladniej powiedziec czemu juz do marki ze stutgartu niewrocisz ? Mialem do czynienia co prawda ze starszymi modelami S-classe w126i w140 oraz z w124 noi szczerze powiem ze sa rownie kapitalne co proponuje marka z bawarii .
Wrzuc zdjecia swego nabytku.
-
W I T A M - gratuluje zakupu i wyboru słusznej marki
ps przydały by sie foteczki cudeńka :P
-
Powitac serdecznie na forum :D
-
Witam.
Fotki wrzuce w najblizszym czasie. Czekam na zmiane opon na letnie i nowe felgi. Wtedy zdjecia beda LADNIEJSZE ;)!!
------------------------------------------------
Witam
Na szybko to co moge porownac to na pewno podoba mi sie bardziej w BMW niz w Mercedesie to sportowy charakter. W esce jezdzi sie jak na kanapie czyli pasuje stwierdzenie ze jest to bardziej samochod dla dziadkow.
Po za tym awaryjnosc w tym samochodzie jest masakryczna. Psulo sie niemal wszystko. Glownie pneumatyka i skrzynia biegow. Co do modeli o ktorych wspominasz to moj ojciec je posiadal. Ale to byly czasy kiedy mercedesy byly klasa sama w sobie. Dziesiejsze modele niestety nie sa tak dobre jak kiedys.
Jesli masz wiecej pytan to bez problemu odpowiem
-
-