-
sprzedałem swoja 730i
jestem uzytkownikiem bmw od kilkunastu lat, i stwierdzam ze skrot bmw bedziesz miec wydatki jest w pelni uzasadniony
pierwsze bmw - e60 530d 2003r-auto kupione jako roczne w salonie, tragedia i dramat, awaria skrzyni automat i ciagle jazdy elektryki
drugie bmw - e39 520d -peknieta glowica, potem padnieta pompa wtryskowa 2 razy
trzecie bmw e38 , niby nie najtansze, niby egzemplarz z historia, ale de facto stary awaryjny klamot, bo w koncu 1995 rok.
mam obecnie jeszcze x5 w 3,0d, tez mam go juz dosc, ani nie jedzie, ani nie wyglada
kupilem peugeota 607 2,0hdi 2004 r i jestem jak na razie zadowolony, a x5 niech sobie stoi w komisie, to moze sie nie zepsuje
reasumujac, jak auto ma sluzyc do normalnej jazdy a nie do ciaglego lizania i pieszczenia, to bmw nie daje rady
-
Strasznego pecha musiałeś mieć chyba bo innego rozwiązania nie widzę..
-
O e60 też dużo słyszałem ,że lubi robić różne kwadartowe jaja (zero doświadczenia). Musisz mieć naprawdę pecha. Wiele rzeczy psuję się z powodu niewiedzy lub oszczedności ludzi i głupoty |(nie mówię ,że w Twoim przypadku tak jest) Np jak widzę czasem na Hucie taxówkarzy którzy podjeżdzają pod stare 25 letnie zafajdane beczki zarządu gospodarki komunalnej i leja do kilkuletnich aut gnój bo jest po 2,50zł (czyli polowe taniej niz na stacji) to później mogą rodzić się takie opinie. W e46 przez 42 tyś km wymienialem tylko zawieszenie i klocki hamulcowe z płynami w e32 jak narazie też nic poważnego a auto prawie pełnoletnie... w e39 parę pierdół ale nie bylo tragedii.. Poprostu masz pecha ;)
-
Masz pecha. Oby peugot służył wiernie :707:
Przesiąść się z prawie nowego E60 na 730i z 95r?? Też bym się wkurw**
-
miałem 607 i padało wszystko co elektryczne począwszy od modułu ABS-u, po sterowanie szybami. wydaje mi się że nie zależy to od marki samochodu jak bardzo jest awaryjne. powodzenia.
-
To prawda.. Francuz jest dobry ale w innym wydaniu :] Olej wie OCB :]
-
To może chcesz tego X tanio sprzedać? :)
-
za x5 chce 60tys i ani grosza mniej
peugeot niech sie psuje, ale w cenach czesci nigdy nie dogoni bmw
e60 odradzam-w niedziele rano pod baletami mojemu kolezce 535d przeszlo w tryb awaryjny, wczoraj okazalo sie -skrzynia sie skonczyla .....210 tys oryginalnego przebiegu
klamoty pojechaly a e60 straszylo na parkingu pod dyskoteka cala niedziele....
moze mialem pecha, ale mialem w zyciu wiele aut, bo zmieniam srednio co 1,5-2 lata i jak z bmw to z zadnym nie mialem kina
nawe slawne a6 2,5tdi sprawowalo sie le[piej
a auta kupuje zawsze sprawdzone, poogladane ze sprwdzona historia
-
Widzę wielką niekonsekwencję Twojego postępowania.... Niby X5 ani Ci nie jedzie ani nie wygląda... ma stać w komisie.... a piszesz że chcesz za niego 60 tys. i ani grosza mniej.... albo chcesz sprzedać albo nie, a jak nie to nie narzekaj.
-
Wiele czynników wpływa na pracę skrzyni biegów... nie jest powiedziane że jak ma 210t km musi być dobra.Jak ktoś nie potrafi jeździć automatem to szybko może go skończyć.
Peugeot :sarcastic: