-
witam:)
Witam jestem złotówą i co prawda w tej chwili nie posiadam 7er tylko e60 ale miałem kiedyś e32 i e38 a teraz chcę kupić e65:)
Kożystając z doświadczenia właścicieli tej seri chciał bym prosić o porade jaki model(benzynowy) najlepiej wybrać.Czy legendy awaryjności są prawdziwe i czy na lpg nie będzie problemów,jak wspomniałem jeżdze e60 na lpg od trzech lat i nie mam problemów z tym samochodem jak z każdym poprzednim BMW . Podoba mi się na allego ten model http://moto.allegro.pl/bmw-e65-z-pol...396230790.html co sądzicie o niej bo ja się zakochałem?
pozdrawiam:)
-
Witaj! O awaryjnosci e65 nie wiele ci powiem bo mam e38 ;) Ale to co pokazales z Allegro to wola o pomste do nieba... Naprawde nie widzisz, ze ten samochod smierdzi na odleglosc? Ktos robi lift tak bez powodu za 24 tys zl? bo mu sie swiatla znudzily? Tak samo przebieg 150 tys km a kierownica wytarta z lewej strony jak po 400tys... :D Tak samo podlokietnik kierowcy. Instalacja zalozona po to, zeby samochod stal i nie jezdzil? Piszesz, ze jestes zakochany w tym 7er, a ja radze Ci troche ochlonac i zabrac kogos ze soba na ogledziny ;) Powodzenia w szukaniu wymarzonej e65! :)
-
1tak się składa że znam się troche na samochodach...
2 ta 7ka teraz stoi u Fusa w komisie i znam już całą historie tego auta od podszewki bo mam tam dwóch znajomych i poprzednia właścicielka jest ich bardzo dobrym klijentem.przebieg i lakier jest 100% zgodny z opisem
3 gość który ją teraz sprzedaje prowadzi jakieś interesy w Bułgari i zrobił nią 30 000km na gazie bo odrazu po kupnie zamontował a sprzedaje ją bo jest za droga w utrzymaniu...(serwis ASO kosztuje)
4 kierownica w mojej 5 z 2003r i przebiegu 215 000km(prawdziwym) ma w gorszym stanie kierownice bo ludzie mają różne rodzaje potu i tak czasem wygląda kierownica, w dodatku zależy jak kto kręci kółkiem bo jak na ''mydełko fa'' to tez inaczej się wyciera.To samo się tyczy z jasną skórą...
5 ten samochód ma osiem lat a nie rok a wiadomości na jego temat nie są od właściciela bądź pośrednika od którego kupię to auto
-
-
kotos, co ty za bzdury piszesz? jakie "mydelko fa"? :D W 7er za 300 tys zl kierownica wytarta po 150 tys km? musialby chyba miec papier scierny w rekach i kwas zamiast potu ;) ja mam przebieg w swojej e38 210 tys km a kiera wyglada jak nowa. Interesy w Bulgarii, drogi serwis? dlatego najpierw poprzedni wlasciciel wklada 6 tys zl w instalacje gazowa, zeby po roku ja sprzedac? bo jest droga w utrzymaniu? cos slaby ten biznesmen bulgarski jak nie potrafi zarobic na 7er ;) kolega kotos ma chyba cos wspolnego z tym komisem :D
-
Panowie!!!
Ten dział służy przywitaniu sie i opowiedzeniu o sobie i swoim aucie,
na oceny i rozmowy o konkretnym modelu mamy odpowiednie działy!!!
-
Powitać. Czekamy na fotki 7er którą prędzej czy później pewnie kupisz.
-
Witam i powodzenia w szukaniu tej naj...
-
Witamy ;) autko z linka BARDZO mi się podoba- nie snujmy podejrzeń dlaczego ją przerobili i zgazowali. Ktoś chciał i zrobił co zrobił i tyle ;)
-
Witam.
Tak jak jeden z przedmówców słusznie zauważył w tym dziale witamy się i komentujemy nasze obecnie posiadane auta.
Jeżeli masz jakieś pytania i potrzebujesz opinii odnośnie auta z linka to jest ku temu odpowiedni dział a mianowicie "Allegro, Ebay ...".
Proszę tu nie wklejać linków do aukcji bo będę je kasować.