witam dlacze3go z baganika e32 tak slabo wydobywa sie bass z subwofera nawet jak wsadze 2 to slabo slychac jak to poprawic
Wersja do druku
witam dlacze3go z baganika e32 tak slabo wydobywa sie bass z subwofera nawet jak wsadze 2 to slabo slychac jak to poprawic
bo bagażnik jest odseparowany od przestrzeni dla jadących w aucie i jak chcesz mieć dobry dźwięk to poszukaj w szukajce jest sporo opisane jak to zrobić, a tak nawiasem mówiąc bez dobrego wzmaka i suba to nic nie zdziałasz. Wiem coś o tym bo przerabiałem już to samo
wlasnie o to chodzi ze w domu sie wszystko trzesie a w aucie cisza
Ja mam jakiegoś śmiesznego magnata i go słychać tylko że cały tył mi dzwoni a jak dam głośniej to nawet silnik od szyberdachu dzwoni :P
uroki bmw.....7'er
jedyną metodą jest wstawienie głośnika w podłokietnik, tzn. postawić go w bagażniku dociskając do oparcia a ma znajdować się akurat w otworze podłokietnika. Oczywiście worek na narty jak ktoś ma to powinien być zdemontowany by nie było żadnych przeszkód dla dźwięku.
Ja mam u siebie pioniera chyba 600W wzmacniacz M-Audio 2-kanałowy w mostku i gra bardzo ładnie, bas dobrze słychać. Mam odkręconą tą blaszkę - zaślepkę worka na narty.