http://otomoto.pl/bmw-750-C15153053.html
Raczej nie znam się na E32 więc mam pytanie do użytkowników E32 czy widzą po zdjęciach coś podejrzanego?
Zastanawiam się nad jej kupnem :)
Wersja do druku
http://otomoto.pl/bmw-750-C15153053.html
Raczej nie znam się na E32 więc mam pytanie do użytkowników E32 czy widzą po zdjęciach coś podejrzanego?
Zastanawiam się nad jej kupnem :)
przegląd się skończył. kiedyś chciałem kupić w Oławie V12 ale czarną tez z LPG, silnik się grzał wskazówka stała jakieś 2mm za pionową kreską. może sie myle ale ten numer mi sie kojarzy właśnie z tamta V12. Zadzwoń i sie zapytaj czy silnik się nie grzeje (jasno określ czy nie wychyla sie poza pionową kreskę, mi facet chciał wmówić że wskazówka ma sie wychylać poza pionowa kreskę). albo poszukaj kogoś na tym lub innym forum z Oławy by oblukał ten egz.
Przy okazji zapytaj jaką grubość mają te "pancerne szyby" bo jeśli już to zapewne 0,9 cm czyli są to po prostu atermiczne szyby anie pancerne. W opisie jest także opcja regulowanej wysokości zawieszenia a na konsoli brak przycisku od EDC więc o co tu chodzi???
Witam kojarzę te zdjęcia i wydaje mi się że jest ona do sprzedania od dosyć dawna tylko wcześniej była chyba nie zarejestrowana. Mówił ci klient od kiedy jest w kraju?? Być może się mylę.
poproś o VIN- kolega Siwy rozkoduje i bedzie wiecej wiadomo na temat tego egz.
VIN WBAGB81090DC09543
Samochód w Polsce ok. 8 lat. Drugi właściciel, stał jakiś czas w komisie i się nie sprzedał. Temperatura ok, wszystko sprawne. Coś było robione z silnikiem, podobno uszczelki pod głowicami oryginały, planowanie głowic... Czyli fakt grzania, o którym pisze rodzinabmw mógłby dotyczyć tego auta. Stan niby ogólnie dobry tylko lekki luz na maglownicy i akumulator do wymiany. Nie ma przeglądu, bo skończyło się miejsce w dowodzie, a że chce go sprzedać, to już nie robił przeglądu. Właściciel mówi, że można z nim pojechać sprawdzić auto na serwisie.
V12 i stożki i LPG i pewnie gaz na śrubkę to dla mnie dyskwalifikuje już w przedbiegach takie auto ale za tą cene to można w ogóle zapomniec o ładnym E-32.
Wiem kolego, że chcesz sprzedać swoje auto i będziesz negował wszystkie inne, które ktoś chce kupić a są tańsze, ale mnie chodziło raczej o konstruktywną krytykę. I nie czarujmy się, że ktoś dziś zapłaci 17 tys. za 19 letnie auto z 5 litrowym silnikiem :D
Proszę aby głos w tej dyskusji zabierały tylko osoby mające do powiedzenia coś o tym dokładnie egzemplarzu.
Nie po to zakładałem ten temat aby rozpoczynać dyskusję o wyższości jazdy na benzynie nad gazem czy odwrotnie lub dyskusję o tym ile zapłacić za auto. Jest sprzedawca, cena, chętny żeby kupić i auto, więc proszę o pomoc w ocenie tego auta.
Jak zawsze kolega Siwy szybko rozkodował VIN.
Wyposażenie
Dane pojazdu
Art.
Wartość
Numer podwozia WBAGB81090DC09543
Kod typu GB81
Typ 750I (EUR)
Typoszereg E E32 ()
Seria 7
Rodzaj konstrukcji LIM
Układ kierowniczy LL
Drzwi 4
Silnik M70
Pojemność skokowa 5.00
Moc 220
Napęd HECK
Skrzynia biegów AUT
Kolor GRANITSILBER METALLIC (237)
Tapicerka SCHWARZ LEDER (0226)
Data prod. 1992-11-16
Wyposażenie
Kod
Nazwa (interfejs)
Nazwa (ETK)
S241A AIRBAG DRIVER/FRT PASSENGER Poduszka powietrzna kierowcy i pasażera
S293A BMW LM RAD MIT NOTLAUFEIGENSCH BMW LA wheel w flat-running properties
S302A ALARM SYSTEM Instalacja alarmowa
S352A DOUBLE GLAZING Pod. oszklenie izolacyjne
S354A GREEN STRIPE WINDSCREEN Szyba przednia ziel. z klinem ziel.
S415A SUNBLIND FOR REAR WINDOW Roleta przeciwsłoneczna tylna
S423A FLOOR MATS, VELOUR Dywaniki podłogowe Velours
S428A WARNING TRIANGLE Trójkąt ostrzegawczy i apteczka
S431A INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-D Lusterko wewn. ściemniane automatycznie
S464A SKIBAG Worek na narty
S488A LUMBAR SUPPORT DRIVER/FRONT PASSENGER Podparcie lędźwi kierowcy i pasażera
S494A SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera
S499A HEADRESTS IN REAR, ELECTRIC. ADJUSTABLE Zagłówki w siedzeniu tylnym elektryczne
S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)
S661* BMW BAV. CASS. III
Kod
Nazwa (interfejs)
Nazwa (ETK)
L801A GERMANY VERSION Wersja krajowa Niemcy/Austria