-
R.I.P E32 kyky7er. :(
Takowięc , jak w temacie R.I.P to byla moja pierwsza 7 , mialem bardzo duży sentyment . Ogolnie po krótce to wpadlem w poślzg i zaliczyłem tyłem latarnie. Odrazu poczułem zapach LPG więc trzeba było sie ulotnic na bezpieczą odległość. Nie dosyć ze straciłe mmoją 7er to jeszcze dostałem mandat ( 250pln + 6pkt ). Skrzynia i silnik całe i zdrowe a reszta hm... Teraz mam pytanie co z tym fantem zrobic czy się za to brać czy zrobić z niego dawcę na częsci. Spotkalem sie na allegro z e38 bez silnika pomyslalem ze moze wlozyc swoje m30 do tego ?
A tak to wygląda.
http://img515.imageshack.us/img515/9831/imag0054y.jpg
-
uuu współczuje :(
po takim czyms to już raczej złom zostaje.... targaj co sie da a reszta niestety na zyletki IMO
-
Dokładnie.Wyciągaj co się da a reszta ciao!!! szkoda autka ;(
-
Bo takim dzwonie to podłużnice się przestawiły i cała geometria auta się zmieniła.. Auto po zrobieniu może 4 ślady na drodze zostawiać.. M30 w e38 to nie jest rozsądny pomysł. I po co chcesz zmieniać na gorszy model ? e32 jest spoko.. Zaraz mnie zlinczują ;] tak na marginesie.. Mogłeś uniknąć mandatu.... Sprawdzone na własnej skórze... Jak chcesz wiedzieć to pisz PW ponieważ regulamin zabrania tego co chciałbym tu napisać :)
-
Uuuuaaaa.... Niezła motywacja żeby nie wyciągać mojej z garażu identyczna jak moja aż mnie ciary przechodzą ...
Najszczersze kondolencje ... :(
-
Przykra sprawa ;/ dobrze że nikomu nic się nie stało.
-
uuuuuu ale 50 na godzine to chyba nie było
-
aż żel serce ściska jak takie obrazki widzę... współczuję..
-
uulalala ale dostała wygląda nie ciekawie ale centralnie w środek tyłu dostała
-
wspolczuje, tez dzis mialem "przygode" przed rondem wpadlem w maly poslizg i cudem przodem nie wjechalem facetowi w opla kadeta, udalo sie uciec na pobocze skonczylo sie uderzeniu bokiem w jego zderzak i mam male wgniecenie na drzwiach.