-
Bardzo ważna wiadomość.
Zrobmy kawal Wlochom .... Na wloskiej stronie prestizowej gazety
> LaGazzetta dello Sport jest ankieta, ktorego kraju Wlosi boja sie
> najbardziej na Euro 2008. Rano Polska miala 0,9 % i byla na
> koncu! teraz jest 11,5%
> Glosujcie na Polske, niech sie Wlosi zdziwia (wystarczy zaznaczyc
> Polonia i wcisnac Risultati)
>
> http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/...tta/d_1504.jsp
>
> Przeslij dalej
>
-
Nie wiem czemu ale już któryś raz przewija się to na forach...
Na marginesie może powinismy sie postarać ,żeby po zabraniu Euro z twarzą wyjść , a nie na "sucho" wygrywac ....
Ja w 2012 zmieniam obywatelstwo...... ;)
-
Dziś słyszałem że ocena naszych przygotowań do euro 2012 marnie wypadła znowu...
Ale nie ma się co dziwić ile zbudowano przez ten czas autostrad :hah: stadiony dalej na etapie planowania - rewelacja... jak nam nie odbiorą tych mistrzostw to na 5 minut przed otwarciem jeszcze budowlańcy będą biegać po stadionach... ;)
-
taka prawda bedzie jeden wielki wstyd ... włosi już przecież są gotowi i czekają tylko jak nam cofną prawo do organizacji ...
-
ten link pierwszy raz dostalem chyba ponad miesiac temu, jak zaglosowalem to Polska miala prawie 90%, ale jak widac usuneli te glosy i przypuszczam ze zablokowali mozliwosc glosowania z Polski
-
Niech włosi lepiej się zajmią porządkiem u siebie bo śmieci im dachy zakryją :/ . Co do Euro2012 to myślałem, że za PiS'u coś jeszcze zawojujemy :/ Za PO-SLD to niema szans. Ci już budowali mosty na Wiśle w Warszawie za kase która by starczyła na zbudowanie mostu wzdłuż :hah:
-
Sorry, ja myślę, że będzie wielki wstyd. Jeśli do tej pory nie zebrali dup w troki to nie wiem jaki cud musiałby się zdarzyć żeby zaczęto działać intensywnie oprócz zwalania winy jeden na drugiego. Odbiorą nam Euro a winnego oczywiście nie będzie. Ale pesymista ze mnie :D
-
anatol ja tez sie zastanawialem nad zmiana obywatelstwa jak te dwa z metra ciete przyglupy wygraly wybory. (w sumie to mam w dupie polityke bo tylko nazwy sie zmieniaja i jest caly czas tak samo). na koniec. slyszeliscie bajke o dwoch braciach? ida sobie dwaj bracia ulica i spotkali pijaczke z kotem. jeden wziol pijaczke a drugi kota. ;D :what: :hah: ;D :hah: ;D :hah: ;D :hah: ;D a co do euro to bylaby to niezla reklama dla polski. a tak szczerze to stadjon ma byc na miejscu stadjonu 10 lecia czy juz cos nowego wymyslili?
-
spokojnie kiedys i tak wybudją zapewne
może po mistrzostwach
;D ;D
http://img146.imageshack.us/img146/4710/soneczkoeo6.jpg