Witam
Zapraszam do dzielenia sie wrazeniami i fotami ze spotu.
Wersja do druku
Witam
Zapraszam do dzielenia sie wrazeniami i fotami ze spotu.
Serdecznie DZIĘKUJE organizatorowi ;)
oraz przybyłej ekipie za wspaniałą zabawe, atmosfere i niezapomniane wrażenia artystyczne ;D
No to lecim z tematem :d
Ja również bardzo bardzo dziękuję za gościnę i super towarzystwo . Było bardzo miło osobiście poznać WAS :d. Mam nadzieję ,że wszyscy przeżyli degustację sałatki :d szczególnie Bezi te cóś zielonkawe :d. Dziękuje za jazdę windą będzie mi jej brakowało ;D
A gdzie te kompromitujące zdjęcia :cool: ?
Dzięki wszystkim za miłą atmosferę było naprawdę "GRUBO"...
Bezi dzięki za MEGA ugoszczenie całej ekipy mam nadzieję, że kiedyś będzie okazja na powtórkę... :)
Olej dzięki za poprowadzenie wycieczki i całokształt. ;)
Uważam, iż mimo drobnych excesów było naprawdę SUPER, szczególnie degustacje "Lwówka" (oczywiście z nieocenionymi wskazówkami Wiesława jak wydobyć esencję smaku tego piwa...), sałatek i ciast oraz bigosiku i innych popisów kulinarnych kilku osób - dostarczyły nam niezapomnianych doznań smakowych... (niech żałują ci co nie przyjechali bo jest czego...) - co w połączeniu z degustacją regionalnych wyrobów prywatnego sektora przemysłu alkoholowego i trunków o mniej lub bardziej wyrobionej renomie, pozwoliło nam w miłej atmosferze spędzić te kilkanaście godzin razem i dostarczyć tematów na następne takie imprezy.
Dzięki WSZYSTKIM
Pablo
jutro Karola zamiesci zdjecia z monitoringu...wtedy co poniektorzy sie zdziwia :D :D
Ja nie , ja nie, siedziałm pod kamerką :d :dCytat:
Zamieszczone przez Bezi
Dorka - mylisz się siedziałaś pod atrapą :x - kamera była ukryta... ;DCytat:
Zamieszczone przez dorka
Cytat:
Zamieszczone przez Bezi
Dorota, Tomek mówi o kamerach w pokojach - mówiłem Ci wczoraj ubierz pidżame bo są kamery, to Ty nie i nie bo ja mam co pokazywać ;D i bede gwiazdą - o pseudo DORA 2Cytat:
Zamieszczone przez dorka
O w mordeczke no to kaszana jak nic . Pablo dziekuje za błyskawiczna informację :faint: ADASIO a Ty to co lepszy mówiłam stringi masz odwrotnie założone :faint: Ech te chłopy :d :hah: