Gdzie "zajrzeć" co sprawdzić po 250tys km 730V8 ?
Pytanie może troche naiwne ale....w końcu musi coś się zepsuć. Automat więc ew.awaria rozrusznika to...laweta. To przykład ale może Ktoś z Kolegów wie ile taki rozrusznik "pociągnie ? ( mój po regener. ma 100tys.) Zróbmy Spis czynności po 250 tys km.
Re: Gdzie "zajrzeć" co sprawdzić po 250tys km 730V
Cytat:
Zamieszczone przez wampohl24
Pytanie może troche naiwne ale....w końcu musi coś się zepsuć. Automat więc ew.awaria rozrusznika to...laweta. To przykład ale może Ktoś z Kolegów wie ile taki rozrusznik "pociągnie ? ( mój po regener. ma 100tys.) Zróbmy Spis czynności po 250 tys km.
czyli ktoś go regenerował przy 150 tyś? W BMW serii 7 to mało prawdopodobne to nie matiz :)
Re: Gdzie "zajrzeć" co sprawdzić po 250tys km 730V
Cytat:
Zamieszczone przez Michael7
Cytat:
Zamieszczone przez wampohl24
czyli ktoś go regenerował przy 150 tyś? W BMW serii 7 to mało prawdopodobne to nie matiz :)
A widzisz u mnie też trzeba zregenerować rozrusznik. Przebieg ok 200tyś. Elektrycznie wszystko jest cacy, szczotki jak nowe, elektromagnes bez zarzutu, ale tulejka mosiężna z przedniej obudowy gdzieś zniknęła :P nie wiem czy była już tak wyrobiona że wypadła, czy co się stało, ale jej nie ma. Najlepsze jest to że rozrusznik bez niej normalnie działał :)