- 

[tuning] lampy przednie 
		Chcem wymienic swoje seryjne lampy, zaciekawily mnie te http://www.allegro.pl/item299978607_...ual_regul.html 

ale chcial bym zalozyc sobie xenony (posiadam żarówki h3) dzwoniac z pytaniem do goscia odradzal wsadzenia xsenonow z zestawu (niby trzeba tez rozwiercac.Da rade wsadzic do takich lamp xsenony jak tak to jakie najlepiej, czy komputer nie bedzie dostawal "fisia"????????

- 

o xenon zapytaj tedego i przy okazji poczytaj o tych lampach :) już się dosyć sporo o nich wypowiedzieliśmy na forum :) 

- 

...co do tych lamp nie wiem, ale jesli chcesz xenony to albo kup oryginal albo wsadz zestaw HID. Uzytkownik Szwed wsadzil zestaw Hid i jest chyba zadowolony, wiec pytaj jego.

Masz przed czy po lifcie?

Poprzedni taki sam Post usunalem, by nie byloby balaganu!!!

No i wartaloby sie przedstawic w dziale wyzej....

Pozdr.

- 

LAMPY PRZEZNACZONE DO:
 BMW E38 OD 06/94 DO 07/01.

No i co można o tym pomyśleć w tej aukcji ??? :hah:  :hah:  :hah:

- 

Pierwszy post --- i trafiony zatopiony  :hah:  :hah: 

- 

Lampy są do auta przed liftem i sa totalnie do d...py. Widziałem takie E38 z tymi lampami i poprostu masakra i odpust pełną parą. pomijam fakt że jakość tych lamp oraz ich dokładnośc spasowania jest mierna
 Jak kolego chcesz xenony z kierunkami to będę sprzedawał swoje lampy. Może nie za 900pln ale cena będzie dobra :P

- 

bez urazy ale WIOCHA na maxa.. do tego ta listewka pod lampa ktora ma wypelnic szpare  8/ 

- 

hehe, tuning jak w OSP wieś, sesesese :evil: 

- 

kolega sobie chyba zartuje mam nadzieje , a jak nie to trzeba go sprowadzic na dobra droge  :D 

- 

każdy żart jest dobry. a pozatym każdy ma co lubi, i lubi co ma. pozdrawiam