Co potrzeba do tego zestawu mam taką do kupienia i gdy będę odbierał chce mieć pewność że mam wszystko co potrzeba do instalacji
Czy nie ma problemu z podłączeniem ???
Wersja do druku
Co potrzeba do tego zestawu mam taką do kupienia i gdy będę odbierał chce mieć pewność że mam wszystko co potrzeba do instalacji
Czy nie ma problemu z podłączeniem ???
Jutro oddaje samochód do elektryka żeby właśnie takową kanapę mi podłączył. Nie mam całej wiązki tylko kable które wystają z foteli i kanapy, a w aucie nie ma nic do czego można by to podłączyć dlatego sam się w to nawet nie bawię:)
Wiem, że była różnica w sposobie montażu i sposobie podłączenia tych kanap przed i po fl, więc może u siebie będziesz miał całą wiązkę.
o ale nie wiesz na czym ta róznica polegała bo ja mam przed liftem auto a dawca jest poliftowy
Na pewno tylne siedziska oprócz standardowego mocowania mają po 2 bolce, czyli trzeba będzie wiercić dziury. Innych różnic w mocowaniu nie zauważyłem co nie znaczy że ich nie ma ;)
a jak jest ze stelażem po którym jeżdza siedziska
Zdaje się że ten stelaz musi być razem z kanapka.
Precyzując pytanie Jarka chodzi o to że stelaż faktycznie jest z kanapą ale w karoserii jest jeszcze specjalna mała podstawka pod ten stelaż czyli pod te "szyny". W wersjach z normalnymi kanapami nie ma czegoś takiego. Poza tym kolega mrekor pisze iż trzeba wiercić dziury w ścianie pod kanapą wiec mam pytanie czy sprawdzał on u siebie czy już ich nie ma? Zgodzę się że w tapicerce podłogowej może nie być tych dziur ale już w samej karoserii to raczej wszędzie one występowały tak wiec wystarczy jedynie zrobić małe wycięcia w wykładzinie i po krzyku. :)
Fakt, nie patrzyłem czy są dziury w karoserii ale w wykładzinie nie ma. Dodatkowy stelaż nie występuje ani żadne podkładki - wszystko jest w siedzisku kanapy.
Tak ale w karoserii jest dodatkowa stopka pod ten stelaż na kanapie jak chcesz mogę Ci to udowodnić?Cytat:
Zamieszczone przez mrekor