-
Drążek środkowy
Witam. Panowie mam luz na kierownicy, zawieszenie jest ok tylko luz podobno jest na drążku środkowym. Znalazłem na allegro tylko nie wiem czy to jest ten drążek bo mechanik mówił że są tam jakieś krzyżaki i jeżeli to ten drążek to czy w ogóle nadaje się czy wart jest tych pieniędzy, czy szukac czegoś innego.
http://www.moto.allegro.pl/drazek-ki...170899374.html
-
drazak
tak to jest drazek do bmw sam taki niedawno wymieniałem płaciłem podobną cenę , o ile wiem niema tam zadnych krzyzakow, póżniej trzeba zrobić jeszcze zbieżność . hi .
-
MEYLE to szmelc ,ale Twój wybór :)
-
Jako oryginalna część zamienna, jeżeli chodzi o drążki jest to TRW i bardzo polecam, będzie droższy ale solidny.
A co do krzyżaków to czasami mechanicy są "normalni inaczej" i inaczej nazywają części, miałem klientów na części co przychodzili po coś a okazywało się, że mają kupić zupełnie coś innego dla niektórych mechaników kolumna to przekładnia itd. więc upewnij się, że na pewno chodzi mu o drążek środkowy!
-
Po zniżkach TRW można mieć za ok 350zł, tylko widzę że czas dostawy może nie być natychmiastowy
-
Dzięki koledzy za wypowiedzi to ja się upewnię że to o ten drążek mu chodzi.
Dziś zobaczyłem o jaką częśc mu chodziło znalazłem na allegro ale tylko używkię
http://moto.allegro.pl/drazek-kierow...196236269.html
chodzi mi czy może można dostac taki nowy drążek czy ten z allegro jest coś wart w końcu oryginał.
-
Dobrze, że spytałeś. Nie każdemu psu Burek na imię ale mechanicy są często ze wsi więc dla nich Burek to Burek ludzie co sprzedają części samochodowe będą wiedzieli najlepiej jakie jest życie z nimi.
Co do kolumny kierowniczej sprawdź w realOEM jej numer i zadzwoń do ASO spytaj o cenę, różnie bywa czasami zaskakują pozytywnie. W każdym razie będziesz miał banana na twarzy albo Cię zadowolą ceną albo walną taką, że tylko się śmiać :)
-
Witam.
Aby nie zakładać nowego takiego samego tematu napiszę tu:
Padł mi drążek środkowy - jakiej firmy drążek kupić? Mój specjalista powiedział że to koszt 800 zł, jednak ja widzę np. na allegro drażki dużo tańsze, lecz jak z ich jakością wykonania?
-
Ja wymieniałem w zeszłym roku drążek środkowy. Też się zastanawiałem nad firmą i kupiłem teknorot bo był tutaj polecany. Zrobiłem na nim jakieś 10 tys. Wszystko ok z nim jest :) także polecam. Cena śmieszna bo około 170 zł. Ja wymieniłem odrazu końcówki. Jeżeli chodzi o wymianę to nie jest to skomplikowane. Ale ściągacze do sworzni Trzeba mieć :)
-
Końcówki już mam wymienione. Okazało się że jeszcze Drążek jest do zmiany. W tego teknorota to raczej niedowierzam ;)