-
CD nie odtwarza mp3
Witam. Problem polega na tym, że CD nie odtwarza płytek z nagranymi mp3. Ciekaw± spraw± jest to, że płyty nagrane w tym formacie 4 lata temu widzi i odtwarza natomiast nagrywane obecnie niestety nie. próbowałem 6 razy nagrywać w różnych wersjach tj. z mniejsz± prędko¶ci± (nawet x8), pliki jako osobne utwory, cały katalog, z zamykaniem sesji i bez zamknięcia - niestety bez rezultatu. Komputer stacjonarny odtwarza natomiast napęd w samochodzie nie widzi utworów. Auto z 2004 roku 730 d, nie posiada DVD. Jeżeli kto¶ ma receptę na mój problem będę wdzięczny za pomoc.
-
A próbowałe¶ zmienić model płyty cd?
-
Tak, próbowałem ale bez efektu :((((((
-
Od¶wieżam temat. Czy ma cie Koledzy jaki¶ patent na nagranie plików mp3, aby zmieniarka je odtwarzała ?
Jaki¶ czas temu udało mi się nagrać pliki i ¶migaj±. Teraz ni cholery. Nie pamiętam z jakimi ustawieniami to robiłem.
Jak zatem nagrywanie muzykę w formacie mp3 ?
-
Panowie, w czym Wy chcecie odtwarzac te mp3?
Macie dedykowana zmieniarke mp3 w E65?
-
-
Tak Greg - maja, pisza przeciez ze chodzilo.
Co najdziwniejsze ja mam ten sam problem.
Od dwoch tygodni plyty nagrywane nowym NERO Burning ROM z MP3 nie sa przez zmieniarke rozpoznawane a stare chodza.
CD-R mam te same.
Stare NERO przestalo mi dzialac i uwalalo plyty.
Bardzo dziwna sprawa ze w trzech autach ta sama sytuacja.
EDIT
pokombinowalem i nagralem plyte przez Windows Explorera z Windows 7 i MP§ zostaja rozpoznane.
U mnie wina lezy po stronie nowego NERO ktory do standardowej plyty CD ROM dodal jakies nowe opcje ktorych zmieniarka nie obsluguje.
-
Skoro kiedy¶ czytało to tylko wina nagrywania. Ja nagrywam windowsem i działa, nawet teraz kontrolnie sprawdziłem. Nagrywaj windowsem a powinno być ok.