-
Migajace swiatla stop
Witam!!! Wczoraj zauwazylem ze moje e38 robi sobie bezemnie impreze!!! Auto stalo przed domem i nagle zaczely w nim sie zapalac i gasnac swiatla stop. Gdy poszedlem i zapalilem swiatla przednie mijania tez zaczely wariowac, zapalaly sie i gasly. Oprocz tego wogole nie mialem przeciwmgielnych i swiatel wstecznego. Sprawdzilem bezpieczniki i zarówki i nagle wszystko wrocilo do normy. O co to moze chodzic?? Czyzby jakies zwarcie w instalacji??
-
możliwe jakieś spięcia np od deszczu lub wilgoci, jak długo pada mocno? według mnie tylko coś takiego... może się myle. Na wszelki wypadek sprawdz sobie co się dzieje z deszczówką spływającą z przedniej szyby czy leci tam gdzie powinna a nie zalewa ci np kabli lub puszki z bezpiecznikami :) to samo z tyłu czy woda nie dostaje się do tylnich lamp. :)
-
a czy lampy masz z tyłu oryginalne czy jakieś "ledowe" ?
-
Pare godzin wczesniej mylem silnik, robilem to delikatnie ale moglo sie dostac troche wody do skrzynki z bezpiecznikami 8/ !!! Dzien wczesniej wzialem auto od mechanika i od razu przyszlo mi do glowy ze moze u niego cos zle pospinali a nie skojarzylem ze to moze byc moja wina!!! Dzieki za pomoc!!! Ze tez sam na to nie wpadlem.... Hehehe