-
Debil miesiąca
Zastanawiam się skąd tacy ludzie się biorą? http://www.smog.pl/wideo/34664/tward...azaj_na_niego/
Ostatnio widziałem podobnego agenta w skarbowym (krok w kolanach, jakaś bandanka itp.), puścił sobie jakiś murzyński rap z telefonu i się napinał (zapewne był z jakimś opiekunem bo zdrowy psychicznie to on raczej nie był), jak przechodziłem obok niego to zrobił taką śmieszną napinkę z przymrużonymi oczkami, że jak się na niego spojrzałem to po prostu ryknąłem śmiechem jak kobyła w stajni.
-
Positiv, co ty w tym necie oglądasz ;D? Babki byś sobie jakieś poszukał a nie takie coś ;).
U mnie w robocie też przyszedł chłopaczek pasujący do twojego opisu w 100%. Krok nisko, czapka z napisem NY, szeroka bluza itd.. Na szczęście kopalnia ma właściwości lecznicze co do większości przypadków i sporo da się wyprostować :evil: . Trzy dni później szukał ciuchów na śmietniku bo mu ekipa „pranie" zrobiła. Teraz widzę że trochę już przystopował. Także nie jest źle, można to leczyć, choć metody czasami pozostawiają sporo do życzenia.
-
;) najgorsze jest to że pewnie by chciał posiadać e38 :/ parę łańcuchów , 7er i czuł by się jak w niebie ;)
-
Musi być taki ktoś żeby było się z kogo nabijać :hah: A skąd się takie typy biorą? Gdyby ktoś to wiedział to by się starano temu zapobiegać ;)
-
TeDe ich nauczył ;D ;D ;D
-
Gdyby byli tacy w Carmageddonie to za nich najwięcej punktów by się dostawało, ehhh.
-
no co wy , nie poznaliście ?
toż to ten słynny ŁEMINEM :hah:
-
hahahhahahahahah zginąłem ze śmiechu