-
Kraków -> śpi ?
Panowie - sezon spotowy w pełni, a u nas cisza !
Może4 warto ustalić termin - np. przyszły weekend i zorganizować spota - może znowu wizyta na gokardach (jest nowa trasa na torze - mogę pogadać z sąsiadem i zarezerwować ;) ), bo ciągłe przesiadywanie po knajpach mi się nudzi :P
Czekam na liczny odzew :)
-
no własnie popieram Cię
zawsze w Krakowie coś się działo a w tym sezonie lipa :(
a na gokarty oczywiście się pisze obiema rękami i nogami
-
Wszystko świetnie ale jak się nie mylę to Tiron ma te 55 urodziny :x :x
Coś wspominał o jakiejś impresce :cool: :cool:
Intactus
-
Jakoś nie ma tematu urodzinowego ;) Jak chce coś zorganizować, to może niech napisze tutaj.
Jest jeszcze sporo czasu do przyszłego tygodnia, więc może coś się wyklaruje.
-
Słuchajcie-nie zakładałem tematu bo do końca nie byłem pewien co,gdzie i kiedy :(
Faktycznie-wstepnie miało byc "biwakowanie " :D nad Białką w weekend z 31.07/01.08 ale od miesiąca mam robotę w weekendy i nie dość,że sobota odpada to w dodatku pogoda na ten weekend nie zapowiada się ciekawie ;/
Podejrzewam,że ten "spocik" zrobimy zupełnie spontanicznie i podejrzewam,że z piątku na sobotę :)
-
Łista? ;D
Livre na 50% (Maby)
I gdzie te gokardy i ile km od np Cearfora Zakop ;) ? ilekasy itp trza wziąść bo na czymś takim jeszcze nie jeździłem ;P
-
Jak pisałem - to tylko luźna propozycja (można też wymyślić coś innego - np. grilla) - wszystko do ustalenia - można zrobić tak jak kiedyś - spot, a potem przejazd na gokarty.
Tutaj strona i wszystkie informacje (tor jest na terenie nowej huty):
http://krakow.wrt-karting.pl/
-
Pogoda nas co prawda nie rozpieszcza, ale można by się spotkać w jakimś suchym miejscu :) Może pojutrze 31 lipca w sobotę?
-
Odzew spotowy marny, więc chyba trzeba przełożyć na przyszły weekend :roll:
-
Odzew pozornie marny, bo marek-ogi nic nie pisze na forum a ROBERTO jest chwilowo poza Polską ale myślę, że Oni byli by chętni na spota (wnioskując z naszych rozmów telefonicznych ;) ) Także podtrzymuje chęć spota w tą sobotę bo za tydzień to nie wiadomo co to będzie ;)