[ elektronika] Interface do Carsoft i VSI PRINS
Witam,
wiem, ze temat juz byl ale linki do aukcji sie zdezaktualizowaly.
Czy bylby ktos tak dobry i popatrzyl na allegro a potem zapodal linke, ktory interface warto kupic? Software to juz inna bajka...
Chce tez kupic interface do VSI PRINS'a ale na allegro znalazlem tylko jeden typ i tu chyba watpliwosci nie ma. Jaki software jest potrzebny do gazu? I czy wogole warto samemu sie w to bawic czy mozna cos mocno spiepsuc?
Re: Interface do Carsoft i VSI PRINS
Cytat:
Zamieszczone przez Gwozdziu
Witam,
Czy bylby ktos tak dobry i popatrzyl na allegro a potem zapodal linke, ktory interface warto kupic? Software to juz inna bajka...
Chce tez kupic interface do VSI PRINS'a ale na allegro znalazlem tylko jeden typ i tu chyba watpliwosci nie ma. Jaki software jest potrzebny do gazu? I czy wogole warto samemu sie w to bawic czy mozna cos mocno spiepsuc?
ja mam dokładnie ten (kupowałem u tego sprzedawcy) i jest ok,dodatkowo zamówiłem koncówkę z tym okrągłym złączem,ważne w laptopie MUSI być com lub przejsciówka pcmcia-com na usb-com nie działa
w komplecie sprzedawca daje tez software
http://www.allegro.pl/item290589263_...1987_2006.html
Re: Interface do Carsoft i VSI PRINS
Cytat:
Zamieszczone przez Gwozdziu
Witam,
Zglos sie do mnie przez PW lub GG - ja sprzedaje interfejsy do PRINSA.