Jak w temacie. Ciężko jest znaleść dobry odbiót TV w czasie jazdy i postoju- przynajmniej w moich rejonach ;-)
Zastanawiam się czy jest możliwość wzmocnienia czymś tego sygnału? Czy w grę wchodzi tylko wymiana anteny?
Wersja do druku
Jak w temacie. Ciężko jest znaleść dobry odbiót TV w czasie jazdy i postoju- przynajmniej w moich rejonach ;-)
Zastanawiam się czy jest możliwość wzmocnienia czymś tego sygnału? Czy w grę wchodzi tylko wymiana anteny?
ale antena jest z tego co sie orientuje w tylnej szybie... hmm może można wzmacniacz podpiąć ale znaleść taki na 12V to chyba cud.
No właśnie. Można jedynie znaleść dłuższą antene. Wykręcić tą starą :roll: ale to takie troszke kombinowanie....Cytat:
Zamieszczone przez Kronos
Evan ale antena do tv jest wlutowana w tylną szybę.... :mrgreen:
Aha :mrgreen: myślałem że to ta w tylnej szybie co wystaje :oops:Cytat:
to jest do telefonu :lol:
Hehe człowiek całe życie się uczy a i tak głupi umrze ;-)Cytat:
powiem szczerze ze temat mnie tez bardzo interesi..nie wiem czemu ale w niektorych czesciach niemiec tv slabo albo wogole nie odbiera (bremen)...przestawialem wszystkie kraje itp..i nic..moze wlasnie jaki wzmacniacz mozna podlaczyc..ciekawe..
Możliwe że masz gdzieś uszkodzone połączenie z anteną, słabe masowanie lub tuner nawala.. hmm wiele możliwości..
pogadam jak bede sie widzial z moim bratem on zna sie na elektronice bedzie napewno wiedzial co i jak pewnie istnieje jakas mozliwosc jak bede wiedzial to sie odezwe ale nic narazie nie obiecuje