-
728i, proszę o ocenę.
http://allegro.pl/show_item.php?item=1153392340
Oto przedmiot mojego zainteresowania. Cena rozsądna ale czy idzie w parze z stanem auta? Proszę o jakieś opinie, ja totalnie nie mam pojęcia o marce BMW a chciałbym jednak spróbować tej przyjemności. Pozdrawiam
-
Kolego ze zdjęć to bardzo łądnie się prezentuje,wyposażenie jak na 2,8 jest dość bogate,zwłaszcza fotele,ja uważam że wsiadaj i jedz oglądaj, na żywo najlepiej zobaczysz co i jak,jeden minus jaki zauważyłem to brak xenonu a tak dla mnie jest oki ;)
-
bardzo ładna ta 7er, jak napisał komando wyposażenie bogate jak na 2.8. Jedynie zielone skóry mi nie podchodzą ale to szczegół ja mam granatowe i jakoś się przyzwyczaiłem. Warto pojechać i samemu ją obejrzeć
-
Coś mi się wydaje, ze to auto odpicowane jest na sprzedaż. Trzeba jechać oglądnąć w realu. Dla mnie osobiście auta tej klasy z hakiem są eliminowane .
-
Wygląda dobrze, a full opcję sam sobie zrobisz :] :] :]
Jedź oglądaj
-
poza kolorem środka jest naprawdę fajna. Zwróciła moja uwagę.
-
ciekawe ile wyjdzie po opłatach ?
-
Ogolnie wyglada na zadbana, lakier świeci sie jak jajka, nawet uszczelki pod drzwiami i progi. Pamietaj tylko Gostynin nie ma dobrej renomy na mapie Wielkopolski, sporo tam cwaniaczków
-
Powiem Ci że bardzo ładna ale i bardzo chuda wersja. Na pewno warta zainteresowania :)
-
mi się nie wydaje ,żeby to była chuda wersja jak na silnik 2.8 litra.