-
elektryczna roleta
Witam,
Problem z roleta polega na tym ze nie działa podnoszenie rolety- sam mechanizm jak najbardziej jest ok natomiast sterowanie roleta do góry już nie (sprawdzałem próbówka same kable i prad niedochodzi jak wciskam rolete do gory) Obstawiam przekaźnik tylko nie wiem dokładnie gdzie on jest. coś jest z tylu kolo oparcia od strony pasażera i mam pytanie czy jest coś Jeszce (np pod maska)...
-
w przed fl przekaznik z tyłu za siedzeniem ,po fl przekaznik w panelu z przodu .Pozdrawiam
-
dzieki:)
Napisze jak postepy...
-
-
Mam nadzieje ze nikt nie opir**** mnie za sprawdzanie rolety w niedziele ale żyć mi to nie daje- niestety przekaźnik do wymiany... Jak przyciskam przycisk na konsoli to w przekaźniku coś "tyknie" ale prąd nie dochodzi do rolety. Na ostro działa w obie strony. Z tego co zdarzyłem sie zorientować to będę miał problem z tym przekaźnikiem...;/
Może ma ktoś na zbyciu?
-
spróbuj odłączyć napięcie od tego (przekaźnika), u mnie też się kiedyś zawiesiło i nie chciała się złożyć, odpiałem kostkę poczekałem chwilę i działa do tej pory.
ps. chyba mam ten (przekaźnik) tylko że to jest taka podłużna centralka
-
Ok sprawdze i sie do ciebie odezwe. Dzisiaj juz raczej nie dam rady bo pada ze łeb by mi urwało zanim bym doszedł...:/
Pozdrawiam
-
Witam
U mnie podobnie, tylko ze głośno brzęczy jak chce złożyć roletę. Gdzie jest dokładnie ten przekaźnik?
Pozdrawiam
-
Za prawym oparciem kanapy, na nadkolu przykręcona jedną śrubką i z dwoma wtyczkami.
-
Padła i mnie roleta-:(. Cały czas jest rozłożona i w sumie nie przeszkadza, ale sama myślże się nie składa mocno mnie irytuje i nie daje spokoju-:).
Mianowicie słychać jak przekaźnik tyka z tyłu za oparciem pasażera lecz roleta ani drgnie. Ktoś miał taką usterkę, jakieś pomysły i rady ?
Pozdrawiam