Jak w temacie,potrzebuje jak najwięcej info na temat Picasso rok 2000-2005,diesel,benzyna?
Spodziewam się potomka :D i szukam czegoś do wożenia wózka :)
Może ktoś ma jakieś pomysły na inne auto podobne gabarytowo.
Pozdrawiam i dzięki za info.
Wersja do druku
Jak w temacie,potrzebuje jak najwięcej info na temat Picasso rok 2000-2005,diesel,benzyna?
Spodziewam się potomka :D i szukam czegoś do wożenia wózka :)
Może ktoś ma jakieś pomysły na inne auto podobne gabarytowo.
Pozdrawiam i dzięki za info.
Tak, BMW X5,BMW X3, BMW serii 5 kombi ;D Ale nie Citroen, Renault już lepiej VW Sharan lub Ford C-MAX lub S-MAX ;)
To co Ty wozisz w bagażniku, że wózek po złożeniu Ci nie wejdzie? Wielu posiadaczy 7er wozi potomki w aucie, dodatkowo pełno gadżetów dla Juniora i wszystko się mieści. A ty chcesz się przerzucić na Citroena :x No chyba, że chodziło Ci o to, że nie chcesz potomka wozić 7er :hah: to wtedy rozumiem Cię bardzo dobrze :] Więc jeżeli bardzo chcesz coś innego do przewożenia wózka to lepiej żebyś rozglądał się za VW Sharan, bądź tak jak Max mt pisze, ale nie Citroen :faint: Osobiście uważam, że francuskie samochody, to nie są auta godne polecenia. Nie są warte ani złotówki. No ale zrobisz jak uważasz ;)
zależy w jakim przedziale cenowym, ja swego czasu zanim na e32 się zdecydowałem miałem wielka ochotę na berlingo/partner w wersji multispace, na przykład coś takiego http://moto.allegro.pl/item115118104..._berlingo.html , co do silników to tylko diesel, są 2 do wyboru : 1,9 głośny słaby ale za to nieśmiertelny albo 2,0HDI szybki cichy ale czasami potrafi być drogi w naprawach. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów ;)
Mało masz miejsca w 7er? Bez przesady ludzie z 2 dzieci w escorcie potrafią się zmieścić. Uważam że E38 jest bardzo dużym samochodem i wszystko się ładnie popakuje.
To nie ma być auto zamiast 7er :P tylko dla kobietki co by mogła dziecko spokojnie zabrać.7er zostaje w rodzinie. :D
Myślę, że gdybyś porównał np Sharana to stwierdziłbyś , że w 7er jest mało miejsca.Cytat:
Zamieszczone przez Supermen
Moja siostra kupiła sobie Sharana w wersji famili i powiem szczerze , że auto jest mega. Foteliki wbudowane w tylne fotele, stoliki i inne pierdoły przydatne przy małym dziecku. Wózek wchodzi do bagażnika bez składania. Porównując np moje X5 to BMW jest bardzo mało funkcjonalne. Ja bym szukał właśnie jakiegoś Sharana albo S-Maxa - choć to ford więc mam mieszane uczucia.
xara picasso to typowe kobiece, rodzinne auto. Trochę tym jeździłem - z tyłu stoliki, sporo miejsca, duży dość bagażnik - ogólnie auto funkcjonalne, tylko musisz nakazać kobiecie żeby bokami tym nie latała bo łatwo o wywrotkę.