Witam, moze czegos nie doczytalem, ale mam problem z wyslaniem wiadomosci prywatnej na forum, jest caly czas w folderze do wyslania, a nie w wyslanych. Czy na te chwile nie moge wysylac PW?
Wersja do druku
Witam, moze czegos nie doczytalem, ale mam problem z wyslaniem wiadomosci prywatnej na forum, jest caly czas w folderze do wyslania, a nie w wyslanych. Czy na te chwile nie moge wysylac PW?
Wysłana wiadomość to wiadomość doręczona do adresata (czytaj: otwarta)
W "wysłanych" będzie jak adresat ją przeczyta.
A dokładnie kiedy adresat się zaloguje. Czytać nie musi ;) choć to prawie niemożliwe :hah:
??Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Zawsze byłem przekonany, że dopiero po otwarciu PW przez adresata zmienia się z "do wysłania" na "wysłane" :o
Też mi się wydaję, że jest tak jak Hubertus7er mówi. Po wysłaniu wiadomości mój odbiorca był cały czas zalogowany na forum, a wiadomość którą mu wysłałam przeszła do folderu wysłane dopiero po tym jak ją odczytał (czyli jakieś 10 minut po wysłaniu). Więc też nie chce mi się tak do końca w to wierzyć, że wystarczy samo zalogowanie się na forum, żeby wiadomość z folderu „do wysłania” przeszła do folderu „wysłane”.Cytat:
Zamieszczone przez Hubertus7er
Wystarczy, że odbiorca zajrzy do skrzynki odbiorczej. Nie musi odczytywać wiadomości.