[mechanika] Silnik szybko osiąga temperaturę.
Przejade ok 5-7 km i wskazówka stoi prawie w pionie. Nie wychodzi poza pionową kreskę, ostatnio jeździłem po mieście (Zielona Góra) wiadomo korki itd. to lekko się wychyliła za pionową kreskę. Pod korkiem oleju czysto! Płynu ubywa ciut-cieknie nagrzewnica (mokra część dywanika pod nogami pasażera). Pod korkiem płynu w zbiorniku czysto. Wentylator od klimy stoi-problem opisany w innym temacie-nie rozwiązany.
Re: Silnik szybko osiąga temperaturę.
Cytat:
Zamieszczone przez rodzinabmw
Przejade ok 5-7 km i wskazówka stoi prawie w pionie.
A po ilu km byś chciał/chciała żeby stała w pionie przy tem powietrza powyżej 30C.Ja przejadę 3km i stoi w pionie.Spróbuj odpowietrzyc może visco się kończy.
Nie jesteś na forum od dziś,nie zapominaj o funkcji szukaj
Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Cytat:
Przejade ok 5-7 km i wskazówka stoi prawie w pionie.
A po ilu km byś chciał/chciała żeby stała w pionie przy tem powietrza powyżej 30C.Ja przejadę 3km i stoi w pionie.Spróbuj odpowietrzyc może visco się kończy.
Nie jesteś na forum od dziś,nie zapominaj o funkcji szukaj
Chciał, skoro Tobie tak rośnie temperatura to ok. Uspokoiłem się. Obligatoryjnie go jutro odpowietrze. O opcji SZUKAJ pamiętam.
Cytat:
Przejade ok 5-7 km i wskazówka stoi prawie w pionie...
Zmien termostat bo to przynajmniej o polowe za dlugo... przy 30 stopniach temp powietrza to silnik rozgrzeje sie juz po 2-3km
Cytat:
Zamieszczone przez BOSS
Cytat:
Zmien termostat bo to przynajmniej o polowe za dlugo... przy 30 stopniach temp powietrza to silnik rozgrzeje sie juz po 2-3km
..dokładnie-ja po nocy w chłodnym garażu jak wyjadę autem to mam pion w połowie drogi do pracy-a mam z 6km :]
Cytat:
Zamieszczone przez e32maaaciek
Cytat:
Zamieszczone przez BOSS
Cytat:
..dokładnie-ja po nocy w chłodnym garażu jak wyjadę autem to mam pion w połowie drogi do pracy-a mam z 6km :]
Dziś specjalnie pojechałem aż do momentu gdy wskazówka stanie w pionie i wyszło niecałe 3 km. Więc jest cacy. Dziękuję za podpowiedzi. Mimo to pozostaje problem z wentylatorem klimy, ale to w innym temacie.