[e32] Blaster wita wszystkich
Witam
:what: :what: :what: :what:
Witam wszystkich ,,,
Moje BMW to E32 750il......Niektórzy może mnie skojażą z innego forum gdzie prowadziłem temat "Renowacja 750il"
Autko zostało gruntownie odnowione, niestety zostało jeszcze kilka awarji z którymi nie umiem sobie poradzić w związku z czym zawitałem na to forum.
Liczę na wszą pomoc i w miare możliwości sam też pomogę
Pozdrawiam
Blaster
Re: Blaster wita wszystkich
Cytat:
Zamieszczone przez Blaster
Witam
Witam wszystkich ,,,
Moje BMW to E32 750il......Niektórzy może mnie skojażą z innego forum gdzie prowadziłem temat "Renowacja 750il"
Autko zostało gruntownie odnowione, niestety zostało jeszcze kilka awarji z którymi nie umiem sobie poradzić w związku z czym zawitałem na to forum.
Pozdrawiam
Blaster
Pewnie że pamiętamy, przynajmniej niektórzy. Ja czytałem bardzo uważnie Twój post i jestem pełen podziwu, poza tym 2 krotnie pomogles mi telefonicznie jakieś półtora roku temu, więc ja Cię znam z dobrej strony i miło Cię powitać na forum.
Re: Blaster wita wszystkich
Cytat:
Zamieszczone przez Blaster
Witam
Witam wszystkich ,,,
Witam kolege ze starego forum BKP!
Jak się pewnie niedługo zorientujesz, bastion starego dobrego e32 ma jeszcze kilku obrońców także i tutaj :695: